MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
Re: Ridley Scott & Srajfeld - PROMETHEUS (2012)
szofer nie tylko wiedział że cza hansowi dupy dać by coś osiągnąć, ale też dla bezpieczeństwa podwójnego i aktoreczkę znaną wyrwał przy okazji - umiał się chłop ustawić 

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No i jeśli w trailerze jest score Streitenfelda to już wiemy, że otrzymamy marną podróbę Incepcji. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a kogo tam szofer wyrwał, bo ja nie w temacie?Adam pisze:szofer nie tylko wiedział że cza hansowi dupy dać by coś osiągnąć, ale też dla bezpieczeństwa podwójnego i aktoreczkę znaną wyrwał przy okazji - umiał się chłop ustawić
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
z Julie Delphy jest od 2007 i mają 3 letniego syna juz.
dobry milf nie jest zły
a trailer ssie - kompletnie mnie nie ujął. i jeszcze ten czarny w hełmofonie - już wiem kto zginie pierwszy
dobry milf nie jest zły

a trailer ssie - kompletnie mnie nie ujął. i jeszcze ten czarny w hełmofonie - już wiem kto zginie pierwszy

Ostatnio zmieniony czw gru 22, 2011 22:15 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
audiomachine - Judge and JuryDanielosVK pisze:No i jeśli w trailerze jest score Streitenfelda to już wiemy, że otrzymamy marną podróbę Incepcji.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie rozumiem.Adam pisze:nie chce Cię Wawrzek zmartwić ale po ostatnich kolejnych z rzędu wyczynach Twego pupila tematy o nazwach
Marc Srajfeld - Prometheus (2012)
Hans Zimmer - Prometheus (2012)
brzmią oba tak samo śmiesznie i żałośnie. i tyle w temacie.

A trailer, całkiem dobry i zachęcający i tym bardziej szkoda tego filmu na muzykę Streitenfelda.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Twoja stara?Adam pisze:i jeszcze ten czarny w hełmofonie - już wiem kto zginie pierwszy

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
W końcówce zwiastuna w podkład dźwiękowy wmontowany jest Skeleton Goldsmitha i sample użyte w trailerze do pierwszego Obcego i brzmi to świetnie, niestety obrazki to jakiś Event Horizon retuszowany na potrzeby Gali 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To chyba dopiero teaser. Zmontowali z tego, co było gotowe. Pewnie jeszcze sporo filmu jest w postprodukcji. Zresztą z "Hobbitem" to samo. Pomijając muzę to trailer tego nudny jest w cholerę.Adam pisze:a trailer ssie - kompletnie mnie nie ujął.
No nie wiem. Dziś mamy cholerną polityczną poprawność, więc może czarny dotrwa do końca.Adam pisze:i jeszcze ten czarny w hełmofonie - już wiem kto zginie pierwszy

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Murzyn zawsze ginie pierwszyKoper pisze:No nie wiem. Dziś mamy cholerną polityczną poprawność, więc może czarny dotrwa do końca.

- Wojteł
- John Williams
Templar pisze:Murzyn zawsze ginie pierwszyKoper pisze:No nie wiem. Dziś mamy cholerną polityczną poprawność, więc może czarny dotrwa do końca.
W Predators zginął jako drugi

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Ridley Scott & Streitenfeld - PROMETHEUS (2012)
Nie wiadomo czy to był murzyn czy coś