Oscary 2012
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: Oscary 2012
eee na imdb jest więcej fotek tego gościa z gali i dywanu i to w dużej rozdzielczości 
tak w ogóle to jakiś newcomer wtf

tak w ogóle to jakiś newcomer wtf

#FUCKVINYL
Mi się gala, jak i zwycięzcy podobali i przy żadnym wyborze się nie krzywiłem, no może przy wygranej tej murzynki z The Help
A tu Abel z dywanu:

A tu Abel z dywanu:

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No i bardzo dobry wybór, z nominowanych jedyny słuszny. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Ta obok to jego żona? Na filmweb'ie wygląda zdecydowanie młodziej.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
tak to jego żona - Marzena, w USA znana jak Mina
rzeczywiście postarzyła ją kreacja i uczesanie. na globach 2 lata temu świetnie wyglądała w tej chabrowej kiecce z dekoltem.
a na imdb jest tylko jedna fota Abla na którym cokolwiek go widać, jak wita się z Hajkową -

a oglądał ktoś galę, bo chyba ekipy od bonda nie dano wolnego i nikogo na gali nie było?

a na imdb jest tylko jedna fota Abla na którym cokolwiek go widać, jak wita się z Hajkową -

a oglądał ktoś galę, bo chyba ekipy od bonda nie dano wolnego i nikogo na gali nie było?
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Marek Łach pisze:E tam. Większość tych postaci jest płaska jak papier (może poza Catelyn), ale to wina Martina - dopiero w dalszych książkach się rozwijają. Tyrion jako jedyny jest tu w jakiś sposób wielowymiarowy, a Dinklage wzbogacił tę postać swoją własną ironiczną inteligencją, super rola! Reszta to takie kukiełki dla nerdów fantasy.Wojtek pisze:Peter miszcz. W grze o tron masakruje wszystkich równo jak leci, jego Lannister to chyba najbardziej wyrazista postać (co jest nie lada wyczynem przy wielu tak świetnych postaciach i aktorach)
No nie wiem, a taki chociażby Lord Baelish? Moim zdaniem ciekawa postać, chodząca własnymi drogami. Podobnie Khaleesi, jej przemiana jest całkiem wiarygodna (nie jakoś super psychologicznie przedstawiona, ale da się to łyknąć). Ned Stark mógł się wydać nudny ze swoją honorowością, ale ciekawi mnie wątek jego zdrady na żonie - mam nadzieję, że to pogłębi się jakoś później (choć biorąc pod uwagę przedostatni odcinek to może nie być takie łatwe, a nie wiem, jak sprawę przedstawiono w książkach

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
właśnie słucham - bida w porównaniu z pozostałymi, pewnie dali jej, by już nie robiła filmówMystery Man pisze: Za piosenkę dla Madonny za "Masterpiece" z W.E.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
A ty komu byś dał za piosenkę i muzykę? Tylko bez ściemy.Mefisto pisze:właśnie słucham - bida w porównaniu z pozostałymi, pewnie dali jej, by już nie robiła filmówMystery Man pisze: Za piosenkę dla Madonny za "Masterpiece" z W.E.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja, jako przykładny fanboy
za piosenkę dałbym Eltonowi, choć o wiele bardziej podoba mi się drugi, znacznie lepszy utwór z owej animacji, mianowicie " Love Bulids a Garden ", a za muzykę to by było 50/50: serce mówi - Williams, ale rozum mówi - " Artysta "
.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

The Help - zdecydowanie najsympatyczniejsza i najładniejsza piosenka.Radzimir pisze:A ty komu byś dał za piosenkę i muzykę? Tylko bez ściemy.
Elton też nie jest zły, ale on wałkuje to samo od lat i szczerze mówiąc nie widzę większej różnicy pomiędzy Gnomeo, El Dorado czy poprzednimi animacjami. Taki styl.
- lis23
W przypadku " Hello, hello ", zgoda, ale " Love Builds a Garden " mnie zaskoczyło, utwór w takim starym stylu, jest gitara, tło nie jest tak nachalne, jak w większości utworów Eltona z lat 80,90 i 2000 - nych, bardzo wkurzają mnie aranżacje utworów Eltona z ostatnich 30 lat, zamiast eksponować to, co najlepsze, czyli fortepian, producenci zagłuszają każdy utwór jakimś hałaśliwym tłem, syntezatorami, itp.Mefisto pisze: Elton też nie jest zły, ale on wałkuje to samo od lat i szczerze mówiąc nie widzę większej różnicy pomiędzy Gnomeo, El Dorado czy poprzednimi animacjami. Taki styl.

na szczęście, " The Union " to krok w dobrą stronę.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- bartex9
- Spec od additional music
Czy na rozdaniu Złotych Globów pojawił się John Williams? Są jakieś foty?
- lis23
Też nie widziałem, może w razie wygranej nagrodę odebrał by Spielberg?
mnie na gali najbardziej rozbawił Freeman, który podczas odbierania nagrody za całokształt twórczości, szukał sobie chyba znajomych i, min. pozdrawiał Eltona
mnie na gali najbardziej rozbawił Freeman, który podczas odbierania nagrody za całokształt twórczości, szukał sobie chyba znajomych i, min. pozdrawiał Eltona

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John