Program się właśnie zaczął i na początek poleciał ... Indiana Jones,a dokładnie " Poszukiwacze Zaginionej Arki " a teraz leci TinTin a następnie " Sugarland Express " i " Szczęki " - zobaczymy czy uda mi się wytrwać do końca programu i kiedy w końcu puszczą jakiś utwór z " War Horse ".
No,w końcu coś puścili

" Seeding, and Horse vs. Car " - pierwsze skojarzenia: " Far And Away ",drugi utwór jest już inny,bardziej dramatyczny,akcja - i tak,jest to zupełnie co innego niż w przypadku TinTina.
Nieźle,puścili ostatni,najdłuższy track

,tu też jest ten fragment z fletem

- utwór różnorodny,są tu chyba ze trzy motywy i ładne wejścia fletu ale nie jest on tak długi jak to pisze w trackliście bo zapowiadający podawał czas ok.6 minut,albo ja coś źle usłyszałem,w każdym razie motyw znany ze zwiastuna nie jest w utworze jakoś szczególnie rozwinięty
nie wiem czy jeszcze coś puszczą bo teraz leci jakiś koncert fortepianowy i wygląda to tak,jakby audycja filmowa się już skończyła,jak na razie były więc trzy utwory,pierwszy miły w odbiorze ale nie jednostajny,drugi mroczny,ciężki utwór akcji oraz trzeci,ostatni utwór na płycie,bardzo ładny,liryczny,dostojny.