Hajime Mizoguchi - Juuousei (Jyu-Oh-Sei) - Grab the All
Eh, to się nie liczy.. możesz mieć plusa u mnie jak chcesz..Adam Krysiński pisze:ale mi też punkcika za to paszendal, plis
No właśnie, biorąc pod uwagę okoliczności, cała tura wypadła dość płynnie.Bucholc Krok pisze:Ale ile osób "wypadło" z zadawania..
5-takaBucholc Krok pisze:Poza tym tego Lupusa to sobie nie daruję.. miałbym 5-taka jak nic..![]()
Dawaj teraz, bo zapomniszBucholc Krok pisze:Co do samej metody zadawania to mam już pewne nowe uwagi, ale to po zakończeniu będzie odpowiedni moment na dyskusję..
Próbki z tej płyty przesłuchiwałem jakieś 2-3 tygodnie temu (na dodatek chyba tylko po jednym razie każdą) i temat głowny po prostu wyleciał mi z głowy.Mystery Man pisze:5-takaTo co się stało, że się nie stało
![]()
![]()
Chodzi o to, że przy tej metodzie zadawania konkursy mogą być krótsze jednak. Do tej pory było tak, że jak ktoś odgadł zagadkę to był przyblokowany na jedną rundę i ewentualne punkty mu przepadały. Teraz przy dobrych wiatrach w jednej turze można zgarnąć kilkadziesiąt punktów. Oczywiście są trudniejsze zagadki, które uniemożliwiają szybkie dorobienie się, ale zawsze. Zobaczymy ile będzie tych zagadek. Na ostateczne wnioski przyjdzie pora.Dawaj teraz, bo zapomnisz