Jaka to melodia? ODCINEK 8: Valley of the Dolls
Re: Jaka to melodia? ODCINEK 8: Valley of the Dolls
Ja jak zawsze jestem chętny. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Myślę, że tak z 5 osób do zadawania zagadek by się przydało na początek (bo zawsze można kogoś dorzucić w trakcie trwania na koniec kolejki). A i jeszcze proponuję zmianę odnośnie zagadek z gier, ograniczenie do 2 takich zagadek na osobę, nie będzie spamowania ode mnie i Mystery'a, ale nadal będzie możliwość wrzucenia czegoś fajnego.
Ja bym się ich najchętniej pozbył, ale powiedzmy, że taki kompromis powinien wszystkim pasować. 

Poczekajmy na Mysterego oraz Mrcn. Oni zawsze dopisywali 

Ale to wystarczy przecież Hornera zarzucić i będzie to samoSzczypior pisze:a tą drugą zagadkę to może coś z klasyki? Zawsze to coś innego

A tak serio to może być, ale może ograniczymy to do kawałków, które zostały kiedykolwiek wykorzystane w filmach/serialach?
Ja bym jednak proponował podarować sobie tę klasykę.
To żeby zachęcić, mam nagrodę dla zwycięzcy:
Pizza (albo coś innego) do 30zł z PizzaPortal.pl (wymagana płatność online w restauracji).

Pizza (albo coś innego) do 30zł z PizzaPortal.pl (wymagana płatność online w restauracji).

- Marcin
- Początkujący orkiestrator
No to tylko Mystery czekamy, bo ja też oczywiście jestem zaTemplar pisze:Mystery i mrcn24, czekamy

To już z góry zakładasz, że nie zostaniesz zwycięzcą?Szczypior pisze:I płyta (względnie podstawka na kawę) ode mnie z mojej kolekcji

Będę szczery, Tylko Jerry 

- Marcin
- Początkujący orkiestrator
W sumie ja też mogę zasponsorować wygraną - mogę bez żalu podarować zwycięzcy 3-płytowy box "BATMANIA - Music from Batman movies", performed by the Global Stage Orchestra - normalnie wypas 

Będę szczery, Tylko Jerry 

Dobra, są 4 osoby póki co, to założę nowy temat i dam w tytule info o nagrodach, może to zachęci ludzi i się pozgłaszają
I ewentualnie, zaczynamy przed czy po Świętach?