CD będzie tylko album VA z Azjatów za msc i - może - Yellowstone na EU, ale skoro preordery zniknęły, to uważam, że jest już pozamiatane.
To jeden ze słabszych tematów Briana w ostatnich latach. W zasadzie to jeden z rzadkich score'ów, gdzie wszystko, co wokół głównego tematu jest lepsze od samej melodii i tak naprawdę trzyma ten score. Oba pozostałe tematy - rodziny i Johannssonowski temat rancza są lepszymi melodiami.Wawrzyniec pisze: ↑czw wrz 06, 2018 15:45 pmPrzesłuchałem cały soundtrack. Dość długi i miejscami ciężki, ale sądzę, że w seriale powinien się odnaleźć. Nie jestem jednak do końca przekonany co do głównego tematu. Gdyż jeżeli rozumiem, to jest taki współczesny anty-western, ze współczesnymi kowbojami, jeżdżącymi pick-upami, muszącymi sobie radzić z industrializacją, zachłannymi biznesmenami i rozmawiającymi o obciąganiu penisów. I jakoś ten temat nie brzmi dla mnie ta brudno. A nawet miejscami ma on coś z mity dzikiego zachodu, zupełnie jakby to była dla jakiejś sagi rodzinnej. Gdzieś właśnie brak mi w nim realizmu, brudu, jeansowych spodni i ogólnie szarości.
2.Paweł Stroiński pisze: To jeden ze słabszych tematów Briana w ostatnich latach.
Takie rzeczy tylko na tym forum