DanielosVK pisze:Pisowski Kilar, PO-wski Kaczmarek, radiomaryjny Lorenc. Kto jeszcze?

Dawno nie słyszałem Preisnera, ale wydaje mi się, że Zbyszek jest zbliżony do opcji PO-dawna Unia Wolności. Nie cierpię PO i Palikotów, ale nie przeszkadza mi to w słuchaniu jego muzyki.
A Michał Lorenc jest związany z RM nie od dziś. Film "JPII:Szukałem Was" był promowany w RM właśnie przez wywiad Lorenca. Sam pamiętam jak Ojciec prowadzący bardzo wychwalał kompozytora, wymieniając, że jest autorem muzyki i do "Różyczki" (zrobione przez Kidawę-Błońskiego, męża posłanki PO), i do "Psów" czy "Krolla" (zrobione przez Pasikowskiego, który był kiedyś mocno związany z SLD).
Pamiętam, że w połowie lat 90., kiedy wyświetlano film "Faustyna" z Dorotą Segdą w roli głównej również ten film RM promowało (sukces frekwencyjny - pół miliona widzów, jak na warunki sprzed 20 lat, to był rewelacyjny wynik). Wtedy bardzo chwalono Dorotę Segdę, że jaką jest wspaniałą aktorką itd. A po kilku latach ta wspaniała siostra zakonna rozebrała się dla PLAYBOYA.
Jeśli mówimy, że RM, to nawiedzeni ludzie, to posłuchajcie Tok FM. Tam ciągle słyszę jak bardzo ważne są prawa dla lesbijek i gejów, że ANIMFA to najważniejsze wydarzenie roku, że należy zalegalizować narkotyki, uczyć dzieci prokreacji w szkołach, należy zabijać starych, schorowanych ludzi itd. To są dopiero nawiedzeni lewacy!