Harry Gregson-Williams - Arthur Christmas
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Harry Gregson-Williams - Arthur Christmas
Filmu jeszcze nie widziałem, ale soundtrack na płycie jest bardzo fajny, także nie wiem co się Blada czepiacie. HGW wrócił do dawnej formy i świetnie się tego słucha i z pewnością w filmie brzmi to jeszcze lepiej, jak dla mnie 4/5 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po jednym dobrym scorze, to jednak moim zdaniem zbyt przedwczesna ocena. Po prostu HGWu napisał score do filmu faceta, z którym się dobrze rozumie i pewnie sprawiła mu sporą przyjemność ta praca i pewnie też miał zdecydowanie więcej wolnego pola do popisu.Templar pisze:HGW wrócił do dawnej formy
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ja po pierwszych odsłuchach daleki jestem od peanów - solidne rzemiosło, ale niczym się nie wyróżniło. Na pewno dam mu więcej szans, bo mogłem niejedno przegapić, skoro forumowicze tak ciepło się wypowiadają. 

Bo to jest solidne rzemiosło, porządne, dobrze się słucha, ale właśnie, niczym się nie wyróżnia, w dzisiejszych czasach standard dla animacji, ta sama półka co tegoroczne Hoodwinked Too!, Cars 2, Kot w Butach czy Mars Needs Moms, z tym, że te miały fajniejsze tematy przewodnie. W tym roku "Kung Fu Panda 2" i "TinTin" są poza konkurencją.Marek Łach pisze:Ja po pierwszych odsłuchach daleki jestem od peanów - solidne rzemiosło, ale niczym się nie wyróżniło. Na pewno dam mu więcej szans, bo mogłem niejedno przegapić, skoro forumowicze tak ciepło się wypowiadają.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mystery Man pisze:"Kung Fu Panda 2" i "TinTin" są poza konkurencją.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Jeśli chodzi o animacje w tym roku, jakby nie patrzeć dwa największe scory.Koper pisze:Mystery Man pisze:"Kung Fu Panda 2" i "TinTin" są poza konkurencją.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nadal nie czaję szału paru osób wokół muzyki z sequela Kung Fu Pandy 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bo ta muza szału nie robi, ale, że score'y do animacji mamy dzisiaj same przeciętne, to jedna z lepszych i tak. Lepszy tylko Tintin i Mars. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
bo masz przeżarty słuch tym EnjemKoper pisze:Nadal nie czaję szału paru osób wokół muzyki z sequela Kung Fu Pandy

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A Ty radioaktywnym krakowskim smogiem i Modern Talking (a może jedno ma coś wspólnego z drugim) 
Ale fakt - jak zauważył Danielos - w tym roku scory do animacji w zestawieniu z tym co było w 2009 to w sumie nuda.

Ale fakt - jak zauważył Danielos - w tym roku scory do animacji w zestawieniu z tym co było w 2009 to w sumie nuda.
No bo i jakichś animacji super nie było. Za rok będzie Doyle nam w Brave pokażeKoper pisze:A Ty radioaktywnym krakowskim smogiem i Modern Talking (a może jedno ma coś wspólnego z drugim)

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety co do "Brave" mam swoje wątpliwości.
Tym bardziej, że jest to pierwszy zwiastun Pixara, który mnie nie zachwycił, ani nie zaintrygował, a co gorsza zajechało w nim Dreamworksem.

#WinaHansa #IStandByDaenerys