Wyczekiwane score'y
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Wyczekiwane score'y
Oj, tak. Nie wiem kiedy ostatni raz widziałem jakąś dobrą komedię erotyczną, czy w ogóle erotyka z Włoch. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Pierwszy poster najnowszego Miyazakiego

Przy okazji zaprezentowano też plakat nowego filmu Takahaty Kaguya-hime no Monogatari, którego robi od x lat.

Muzę do tego drugiego robi Ikebe, którego znam głównie z bardzo udanego tematu do - jednego z "geniuszów" Kurosawy - filmu "Sobowtór".

Przy okazji zaprezentowano też plakat nowego filmu Takahaty Kaguya-hime no Monogatari, którego robi od x lat.

Muzę do tego drugiego robi Ikebe, którego znam głównie z bardzo udanego tematu do - jednego z "geniuszów" Kurosawy - filmu "Sobowtór".
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Już dawno te plakaty były na wiki 

Ale nie wrzucałem na forum 

W kwietniu (3-go) nowy score Hisaishi'ego: "Onna Nobunaga (TV Drama)", wydaje Pony Canyon.
Na takie wieści czekałem. Historyczny Hisaishi to jest to
Sporo nas czeka w tym roku z jego strony: "Sweet Heart Chocolate", "Kiseki no Ringo", "Kaze Tachinu" i powyższy tytuł 

Zgodnie z przewidywaniami Patrick Doyle skomponuje do nowego filmu o przygodach Jacka Ryana, który reżyseruje Kenneth Branagh. Po takich kompozytorach jak Horner, Poledouris i Goldsmith, dobrze, że kolejna część serii znajduje się we właściwych rękach. Film w grudniu.
jest się z czego cieszyć? znów mu każą pisać miałkie rcp, dostaniemy jeden megakult track - tym razem "Sons Of Ryan" - i będzie na tyle. bleh
NO CD = NO SALE
Miałkie rcp? Mam Ci przypomnieć Twoje chwalebne peany względem Thora?Adam pisze:jest się z czego cieszyć? znów mu każą pisać miałkie rcp, dostaniemy jeden megakult track - tym razem "Sons Of Ryan" - i będzie na tyle. bleh

ale ja lubię ten scoreMystery pisze:Miałkie rcp? Mam Ci przypomnieć Twoje chwalebne peany względem Thora?![]()

NO CD = NO SALE
Eee... sam całkiem niedawno tłumaczyłeś Wawrzyńcowi, żeby olewać takie rzeczyAdam pisze:ale ja lubię ten scoreMystery pisze:Miałkie rcp? Mam Ci przypomnieć Twoje chwalebne peany względem Thora?![]()
tylko obawiam się o samopoczucie co niektórych hambitnych którzy znów przyjdą i będą jęczeć że Williams w latach 80 to była jedyna słuszna filmówka i że są obrażeni na współcześność

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Chodzi o to słynne wyznanie w którym Wawrzyniec postanowił słuchać to co mu leży, a nie to co mu każą żeby leżało

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Fajnie by było, gdyby wyszło coś dobrego. Filmowo też, ale gdzieś czytałem, że kręcą to nie mając praw do książek Clancy'ego (?)...Mystery pisze:Zgodnie z przewidywaniami Patrick Doyle skomponuje do nowego filmu o przygodach Jacka Ryana, który reżyseruje Kenneth Branagh. Po takich kompozytorach jak Horner, Poledouris i Goldsmith, dobrze, że kolejna część serii znajduje się we właściwych rękach. Film w grudniu.