Home Alone, Star Trek V 2CD, Batman Returns 2CD, Jade (LALA)
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja zamiast paczuszki wolę to:
http://www.screenarchives.com/title_det ... RTIFICATE/
Jakby ktoś się zastanawiał nad prezentem dla mnie to śmiało.
http://www.screenarchives.com/title_det ... RTIFICATE/
Jakby ktoś się zastanawiał nad prezentem dla mnie to śmiało.

"Home Alone" to score z cudowną świąteczną atmosferą i fantastyczne kolędy stworzone przez JW, ale myślę, że podobnie jak przy HA2, wydanie expanded to raczej za dużo...

Czyli niestety głównie slapstick/mickey-mousing... Nie bez kozery Williams na oryginalnym wydaniu to słusznie pominął. No ale Complete to CompleteAdam Krysiński pisze:W dodanych trakach do scoru przeważają underscory przedstawiające perypetie złodziejaszków ale nie tylko.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Też mi się ostatnio zdarzyło, że mi La-La nie doszła. Musieli wysyłać jeszcze raz... Z Perseverance szło chyba ze trzy tygodnie... Niektóre moje zamówienia, wysłane były 3-4 tygodnie temu i jeszcze idą... Nadszyszkownik dobrze prawi - jest BARDZO różnie (zwłaszcza w obecnym okresie) i to zależy od szczęścia, wielkości przesyłki i innych niezidentyfikowanych czynników...Bucholc Krok pisze:Czy ja wiem.. akurat nasza poczta działa w miarę dobrze. Jak nawali to albo sklep albo ichnia (zagraniczna) poczta. Ewentualnie nasz UC. Przynajmniej takie mam doświadczenia.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Powiem tak, w okresie przedświątecznym staram się nie zamawiać nic zza wielkiej wody. W zeszłym roku, w tym własnie czasie, kilka tytułów do mnie nie dodarło. Szkoda nerwów i czasu, lepiej zakupy odłożyć na nowy rok, oczywiście, jeżeli jest taka możliwość.Althazan pisze: Też mi się ostatnio zdarzyło, że mi La-La nie doszła. Musieli wysyłać jeszcze raz... Z Perseverance szło chyba ze trzy tygodnie... Niektóre moje zamówienia, wysłane były 3-4 tygodnie temu i jeszcze idą... Nadszyszkownik dobrze prawi - jest BARDZO różnie (zwłaszcza w obecnym okresie) i to zależy od szczęścia, wielkości przesyłki i innych niezidentyfikowanych czynników...
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Albo to robota kreta..Althazan pisze:Też mi się ostatnio zdarzyło, że mi La-La nie doszła. Musieli wysyłać jeszcze raz... Z Perseverance szło chyba ze trzy tygodnie... Niektóre moje zamówienia, wysłane były 3-4 tygodnie temu i jeszcze idą... Nadszyszkownik dobrze prawi - jest BARDZO różnie (zwłaszcza w obecnym okresie) i to zależy od szczęścia, wielkości przesyłki i innych niezidentyfikowanych czynników...
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully