Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
Dunkirk oficjalnie w PG-13 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
jestem załamany
czy jakiś film wojenny z Hollywood miał w ostatnich 20 latach tak niskie pg? nie przypominam sobie
to teraz już czekam wyłącznie na score 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ale dziwi was taki obrót spraw? Przecież studio zabezpiecza się, bo wiadomo, że ostatnio kino wojenne nie przynosi wielkich kokosów. Przy budżecie takim, jaki miał Gibson można sobie było eksperymentować, ale w blockbusterze Nolana który pewnie zje ok 200 baniek, kategoria R to ryzyko dla studia.

"Nolan made a deal with Warner Bros. whereby he would receive a $20 million salary plus 20% of the box office gross, the most lucrative deal since Peter Jackson received the same amount for King Kong"
http://www.hollywoodreporter.com/lists/ ... got-933044
Także nie dziwota
http://www.hollywoodreporter.com/lists/ ... got-933044
Także nie dziwota

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
No, w ciągu ostatnich kilkunastu lat na pewno Pearl Harbor było PG-13.
Ale też uważam, że to bez sensu.
Ale też uważam, że to bez sensu.
sorry ale Pearl Harbor to nie kino wojenne ale popkorn
No i to Bay, z czym wy porównujecie come on
żaden poważny film wojenny nie miał takiego pg, nie przypominam sobie..
no i teraz rozumiem już tego statystę z pierwszego teasera, czemu tak brechtał, pewnie już wtedy wiedział o pg

aha czyli Nolan się już sprzedał jak dziwka. cóż, nie mój problem. ale mógł potargować się więcej i w zamian za PG-7 dostać 40 baniek, a nie zadowalać się 20toma... zero żyłki pokerzysty.. w sumie jak ma być PG13, to nie wiem czemu nie zatrudnili jeszcze Biebera i Ruhanny, a tylko samego JedenKierunek Stylesa - mieli by pewny 3 razy większy boxoffice..Mystery pisze: "Nolan made a deal with Warner Bros. whereby he would receive a $20 million salary plus 20% of the box office gross, the most lucrative deal since Peter Jackson received the same amount for King Kong"
no i teraz rozumiem już tego statystę z pierwszego teasera, czemu tak brechtał, pewnie już wtedy wiedział o pg

#FUCKVINYL
Hans tłumaczy się z jednego ze swoich największych shitów ever (część wypowiedzi już chyba gdzieś kiedyś była): http://www.filmweb.pl/news/Hans+Zimmer+ ... e'a-122259
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Logana by pewnie wziął 
(swoją drogą, pocisnąłby pewnie bardziej te spaghetti-wstawki, które są i u Beltramiego)

(swoją drogą, pocisnąłby pewnie bardziej te spaghetti-wstawki, które są i u Beltramiego)
No może takiego suchara by nie było, faktycznie. :>
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Na temat Logana wypowiem się szerzej w ogóle, ale muszę zdecydować, czy pod recką czy na forum. To nie do końca suchar.