Najgorsze okładki 2010
producent+wydawca+kompozytor+ja - czas honoru został zaakceptowany przez takie grono już dawno temu i okładka się wszystkim podobała także musicie wybaczyc nam i mi gust w takim razie.. co do Mateusza była sugestia nie tylko moja by dać zamiast foty Żmijewskiego jego rycinę z czołówki, ale rycina nie przyciąga wzroku tak jak to zdjęcie prasowe które widnieje/ało w każdym kolorowym magazynie, które jest już utrwalone przez widownię i przyciąga zwrok, więc na pomysł ryciny nie zgodziła się telewizja co jest dla mnie logiczne i nie było wcale zaskoczeniem. co do Rózyczki, Ślubów i Projektu Dziecko - sprawa prosta, to nowości kinowe więc cover wzięty prosto z plakatów i nie było co dyskutowac czy zmieniać bo to robota na 5 sekund z edycją plakatu i tyle i tak jest na całym świecie, że nowości robi się z plakatów a to kto i jak te plakaty zrobił wczesniej to już nie zalezy od wydawcy płyty.. każdy projekt jest konsultowany na każdym etapie przez całą ekipę... czasami są też decydenci (mateusz), którzy nie koniecznie muszą mieć taki zajebisty gust jak Bucholc czy Koper i nie koniecznie musza się przejmować zdaniem jakiś 4 osób na krzyż z forum FM.. tak trudno to zrozumieć? więc litości dajcie spokój już z tym lamentowaniem nad okładkami, nie kupujcie płyty i już albo się obraźcie - problem z głowy będziecie mieli, i nikt nie będzie płakać.. także z mojej strony to tyle, juz wiecej komentować nie zamierzam tematu tych okładek, bo to nudny standard się zrobił i szkoda czasu na to - mojego i tych 3, czy 4 osób na krzyż, które stale robią raban. dajecie i bedziecie dawać każdą okładkę do kich roku i super, wszyscy się już przyzwyczailismy, nikt płakać nie będzie, ani ja ani Wy tymbardziej. wolno Wam więc czyńcie co chcecie 
co do moich prywatnych ocen tych dotychczasowych coverów :
rózyczka - 5/5
śluby - 4,5/5
czas honoru - 4/5
mateusz - 3/5
projekt dziecko - 2,5/5
that's all. ziewwwwwww.

co do moich prywatnych ocen tych dotychczasowych coverów :
rózyczka - 5/5
śluby - 4,5/5
czas honoru - 4/5
mateusz - 3/5
projekt dziecko - 2,5/5
that's all. ziewwwwwww.
#FUCKVINYL
Nie powiem z czym się pozamieniałeś na łby bo brzydkoAdam Krysiński pisze: co do moich prywatnych ocen tych dotychczasowych coverów :
rózyczka - 5/5
śluby - 4,5/5
czas honoru - 4/5
mateusz - 3/5
projekt dziecko - 2,5/5
that's all. ziewwwwwww.

rózyczka - 3,5/5
śluby - 1/5
czas honoru - 1/5
mateusz - 0/5
projekt dziecko -0/5
Ostatnio zmieniony czw wrz 30, 2010 11:06 am przez bladerunner, łącznie zmieniany 2 razy.
Są gorsze. choćby ta okropna niania i gang bangbladerunner20 pisze:Ile byś dał Shrekowi ? bo ja uważam, że Shrek Forever ma najgorszą okładkę jak dotąd w 2010. Shrek zawstydził Ojca Mateusza i chłopców z Placu Broni

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty chyba ochujałeś do reszty?Adam Krysiński pisze:co do moich prywatnych ocen tych dotychczasowych coverów :
rózyczka - 5/5
śluby - 4,5/5
czas honoru - 4/5
mateusz - 3/5
projekt dziecko - 2,5/5
that's all. ziewwwwwww.

Różyczka - 3/5 (gdyby nie fakt, że zrzyna, można by pomyśleć o lepszej nocie)
Projekt Dziecko - 1/5 (usprawiedliwia Cię tylko fakt, że to na bazie plakatu, który był nieudolny na maxa)
Ojciec Mateusz - 1,5/5 (plus za jakieś tam zalążki pomysłu)
Śluby panieńskie - 2,5/5 (jedynie za ładne buzie aktorek)
Czas honoru - 2/5 (naciągane)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
przeciez napisałem że to moje prywatne oceny, co mnie obchodzi czy brałem udział czy nie.. i przy ocenianiu nie brałem pod uwagę tego że plakat źródłowy był biedny bo to nie moja wina że takowy był. oceniałem to co zrobiono na płyte. także typujcie dalej
Maras już zrobił nową kategorię na minusie 

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore