Mystery Man pisze:Niektórym na forum, brzmi:)

Ja bym się z z wielką przyjemnością z Tobą zamieniłMystery Man pisze:A tak w ogóle to za dużo już was na tym forum, mówię o Enniach

Na Ennia muszę zasłużyć, póki co napawam się Zimmerem, tylko kto tu wsadził po Hornerze Shore'aJa bym się z z wielką przyjemnością z Tobą zamienił
Nie do końca zważywszy jak często Panowie Babuch i Koper tutaj zaglądająMystery Man pisze:Z drugiej jednak strony, dawanie Ennia jako zagadki z Babuchem i Koprem na pokładzie, byłoby nieco samobójcze, nie sądzisz
Pozwolisz, że tego już nie skomentujęMystery Man pisze:To jakby ktoś wyskoczył tu z Kawaiem
Naprawdę?Mystery Man pisze:No bo słucham swojej zagadki i jak daleko sięgam w muzyczny świat Star Wars, tak z niczym mi się to nie kojarzy, więc może jakimś motywie miłosnym z Gwiezdnych Wojen nie pamiętam, ale, że ma to być podobne "Across the Stars" to na to nie wpadłem
Po tej bałałajce na początkuWawrzyniec pisze:Dalej nie wiem co to zagadka i dlaczego Bucholcowi ten kawałek kojarzy się z "Across the Stars"![]()
![]()
Dokładnie "i tyle". Przecież to, że mamy kilkusekundowe fragmenty nie oznacza, że od razu utwór jest podobny. Może i jestem głuchy, ale ja tam podobieństwa nie słyszę, a "Across the Stars" znam na pamięć i szczerze nie pogardziłbym, gdyby to właśnie ten kawałek Mystery jako zagadkę zapodałBucholc Krok pisze:Ale już na serio.. jest kilka nutek w odpowiednim szyku i tyle..