Tyler Bates - Conan
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Tyler Bates - Conan
Może ktoś się zlituje i zniszczy wszystkie kopie...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Koper pisze:Może ktoś się zlituje i zniszczy wszystkie kopie...
Pokemon pisze:
Pan Koper jak zwykle jest pretensjonalnym bucem (<- zmieniłem słowo, które tutaj było. trochę za mocne wcześniejsze się mi wydało;))... A czemu tak sądzę? Bo Pan Koper jest wiecznie niezadowolony. Nowy score na orkiestrę? Kupa. Score z dużą dozą elektroniki? Kupa. Nowy film? Sieczka i bzdura dla bezmózgów itp. Pan Koper musi być strasznie nieszczęśliwym człowiekiem skoro tak bardzo nie znosi swego hobby;).
P.S.
Z góry przepraszam wszystkich urażonych. Poza Panem Koprem. Bo jest on pretensjonalnym bucem. Opinia z zewnątrz, więc może być niesprawiedliwa. Wybaczcie.

zoabczymy czy będzie trzeba niszczyć czy będzie małe zaskoczonko..
#FUCKVINYL
Może ktoś się zlituje i zniszczy Batesa...Koper pisze:Może ktoś się zlituje i zniszczy wszystkie kopie...
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Adam Krysiński pisze:
zoabczymy czy będzie trzeba niszczyć czy będzie małe zaskoczonko..

A tamto sobie daj na stopkę, nie będziesz musiał wklejać.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Balfa też wszyscy wgnietli w ziemię a potem zaskoczonko przy Ironcladzie było małe
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Eee... sorry, ale ja już zapomniałem o tym score. Jeśli batesowy "Conan" będzie na identycznym poziomie to wiele to nie zmienia, poza tym oczywiście, że będzie można być w szoku, że nie ma kupy.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czyżby się udało tego NIE wydać? 

Sukces "Sucker Punch" może zostać powtórzonyKoper pisze:Czyżby się udało tego NIE wydać?

Przecież film dopiero w połowie sierpnia wychodzi, jak za tydzień ?:)Adam Krysiński pisze:dziwne, za tydzień premiera a o scorze nie słychać.
a gdzies mi się obiło o uszy że w sierpniu to w usa, a w eu za tydzień..
widać to jakiś feil był.
widać to jakiś feil był.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Taa... Twój

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Dobra, jeśli ktoś miał nadzieję, że ten film nie będzie taki zły, to po tym trailerze można powiedzieć tylko "gówno". 
http://youtu.be/ejmsYTj4Lgk

http://youtu.be/ejmsYTj4Lgk
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Bo wątek romansowy zapowiada się na poziomie Króla Skorpiona, bo wstawki humorystyczne zapowiadają się na poziomie Prince of Persia, bo Lang w każdej scenie robi z siebie karykaturę, bo wbrew temu co wydawało się na niektórych fotosach świat wygląda tu na wymuskany do granic możliwości... Jak dla mnie ten trailer obnażył wiele wad ukrytych przez poprzednie zwiastuny.