John Williams
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: John Williams
Ale to nawet kiedy powstawało "Imperium Kontratakuje" i "Powrót Jedi" Spielberg sam mówił, że George nie da mu tych filmów, zresztą ma Indy'ego.
Teraz te spekulacje odnośnie Gwiezdnych wojen będziemy mieli codziennie i będą one traktowane jako offtop. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dlatego mamy na takie doniesienia odpowiedni wątekWawrzyniec pisze:Teraz te spekulacje odnośnie Gwiezdnych wojen będziemy mieli codziennie i będą one traktowane jako offtop.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Niestety, Spielberg ponoć odmówił, twierdząc że to " nie jego gatunek, tylko jego przyjaciela, Georga ", czyli jest wręcz do bólu lojalny ...
mam tylko nadzieję, że Williams zgodzi się na współpracę z kimś spoza " wielkiej dwójki ", ponoć największe szanse ma Brad Bird - lubię Giacchino ale jednak SW to Williams i tylko Williams.
mam tylko nadzieję, że Williams zgodzi się na współpracę z kimś spoza " wielkiej dwójki ", ponoć największe szanse ma Brad Bird - lubię Giacchino ale jednak SW to Williams i tylko Williams.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na 95% nie będzie Williamsa i na 77% będzie Giacchino. Mamy scenarzystę od "Toy Story 3" to może będzie Randy Newman, chociaż to już byłoby maksymalne pójście na łatwiznę.
Rety jako stary fanboj Gwiezdnych wojen, który co roku ogląda wszystkie części i na "Zemście Sithów" był 6 razy w kinie, jakoś strasznie nijaki mam stosunek do tych sequeli.
Rety jako stary fanboj Gwiezdnych wojen, który co roku ogląda wszystkie części i na "Zemście Sithów" był 6 razy w kinie, jakoś strasznie nijaki mam stosunek do tych sequeli.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
A ja myślę, że zaangażują Trenta Reznora.
amen. nie ogarniam jak można gadać o takich bzdurach jak film za 2 lata i jeszcze sto njusów o angażu reżyserów X i Y będzie, nie mówiąc o kompozytorach 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Marek Łach pisze:A ja myślę, że zaangażują Trenta Reznora.
Bo to "Star Wars" mimo wszystko dalej "Star Wars" drogi Adamie zakładający tematy o soundtrackach na rok do półtrora przed premierami.Adam pisze:nie ogarniam jak można gadać o takich bzdurach jak film za 2 lata i jeszcze sto njusów o angażu reżyserów X i Y będzie, nie mówiąc o kompozytorach
dowód proszę. o ile mnie pamięć nie myli to założyłem taki tylko o nowym Robocopie, ale po założeniu go przesunęli premierę o rok czego przewidzieć nie mogłemWawrzyniec pisze:na rok do półtrora przed premierami.
NO CD = NO SALE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ale Reznor napisze główne tematy!
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dżon był 2 dni temu na światowej premierze Lincolna w Hollywood - cza przyznać że jego żona z roku na rok młodsza, już jak córka wygląda przy nim 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: