Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
Hans Freakin' Zimmer rozlał gównoburzę po necie - większość portali filmowych cytuje ten wywiad w formie newsa 

#FUCKVINYL
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
już nie tylko filmowe 

- Wojteł
- John Williams
Adam pisze:Hans Freakin' Zimmer rozlał gównoburzę po necie - większość portali filmowych cytuje ten wywiad w formie newsa
Co Ty pieprzysz Adam, przecież ewidentnie
Wawrzyniec pisze:Plus co do wspomnianego fragmentu, to nie wiem z czego Wojtek zrobił taką wielką aferę, jakby wybuchła bomba wodorowa.
Moja wina, gdybym nie zaczął robić afery, to pewnie nikt by o tym nie wspomniał słowem

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:

no dobra, ale już ciszej nad tą trumną.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie chodzi mi oto, żeby o tym nie informować, gdyż to ważne wydarzenie i nie dziwię się, że inni informuję i to nawet nie związani z muzyką filmową. W sumie jak abdykował ostatni papież, to nie tylko media katolickie i chrześcijańskie o tym informowały.
Mnie chodzi po prostu o to jak to informować, a nie z intencją, aby się z Hansa Zimmera nabijać i nie traktować tego co mówi poważnie.
Mnie chodzi po prostu o to jak to informować, a nie z intencją, aby się z Hansa Zimmera nabijać i nie traktować tego co mówi poważnie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Po pierwsze, nie napisałem tam ani jednej rzeczy, która by nie była zgodna z prawdą. Po drugie, jeśli jakiś artysta jest znany z częstych zmian decyzji lub celowego wprowadzania fanów w błąd, często się o tym w newsach wspomina - przykładowo podczas kolejnych newsów o TFA cały czas przypominano, że Abrams zaprzeczał przy Star Treku, że Cumberbatch będzie grał Khana. Nie wiem, z czym masz problem 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Mam pryszcza na dupie, który twierdzi inaczejWawrzyniec pisze:gdyż to ważne wydarzenie
Hansik z całą ekipa ćwiczą już od przeszło tygodnia w Londynie. Wczoraj dołączył do nich też nasz orzeł z Afromental. Masę fotek na insta tych typów co są w crew 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ten z Afromentalu będzie na całej trasie? Myślałem, że będzie Johnny Marr, po to też kupiłem bilety, aby usłyszeć dobrą gitarę w "Inception".
nie będzie na całej. będzie u nas (tylko to potwierdzili na razie) - w innych krajach ma być Marr (tylko w Londynie bodaj?), lub inni lokalni gwiazdorzy. ale wcale nie jest powiedziane że Dredowca naszego nie wezmie Hans do innych miast.
#FUCKVINYL
Miłość kwitnie:

Próby trwają:
https://www.youtube.com/watch?v=aJgF8DW ... e=youtu.be
No i szykuje się suitka z Interstellar
W ogóle wykonania zapowiadają się bardziej "rozrywkowo" i "na luzie" 

Próby trwają:
https://www.youtube.com/watch?v=aJgF8DW ... e=youtu.be
No i szykuje się suitka z Interstellar

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ooo, z tym "Interstellar" to teraz żałuję, że się dowiedziałem, gdyż byłaby taka piękna niespodzianka
Szczególnie po tym jak tutaj na forum zapewniano mnie, że na pewno Interstellar nie będzie grany.
Niepokoi mnie ten facet z Afromentalu. W ogóle jestem podekscytowany i zaniepokojony jednocześnie...

Niepokoi mnie ten facet z Afromentalu. W ogóle jestem podekscytowany i zaniepokojony jednocześnie...
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Ale co z tej miłości wyjdzie?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: