John Williams
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: John Williams
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
producentka Spielberga? - to może jest jakaś szansa na Williamsa przy SW i Spielberga z Williamsem przy nowym IJ?Nowym prezesem spółki zostanie jej obecna wiceszefowa Kathleen Kennedy, a Lucas pozostanie konsultantem.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Lamenty jak po przejęciu Marvela przez Disneya, też mieli wszystko rozjebać i zatrudniać Miley Cyrus i Biebera do każdej ekranizacji, a teraz wszyscy fanboje Marvela jarają się Avengersami.
po byku, no ale coś przetłumaczyli

wygląda na to że Lucas zrealizował sobie testament jeszcze za życia

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale jest chyba różnica między komiksami Marvela, a Gwiezdnymi wojnami.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Nie, nie, nie, nie, nie, nie. Co za porażka...
Edit: muszę ochłonąć
Edit: muszę ochłonąć

Ostatnio zmieniony wt paź 30, 2012 23:11 pm przez Dexter, łącznie zmieniany 2 razy.
No jest, no i co? Przecież Star Warsów nie będzie pewnie robiła ekipa od Avengersów, ja tu tylko porównuję sytuację, poczekajmy do 2015, bo się pewnie okaże, że epizod VII będzie kilka razy lepszy niż ta nowa trylogia, akurat obecnie bardziej ufam Disneyowi niż LucasowiWawrzyniec pisze:Ale jest chyba różnica między komiksami Marvela, a Gwiezdnymi wojnami.

nooo, tu już lepiej, ale i tak jest tam jeszcze sporo akapitów z ciekawymi smaczkami, tak finansowymi jak i szczegółowymi o markach i planach na przyszłość, których jeszcze nie przetłumaczyli.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dalej nie wiem co powiedzieć, ale informacja ta nie pochodzi z Rzeczpospolitej, więc jest prawdziwa.
Swoją drogą Disney może też się wkopać z tym VII Epizodem, gdyż jestem ciekaw czy będzie jeszcze taki hype. Ja jako diehard fanboy Star Wars i to nawet prequeli, wcale się nie jaram i nie chcę Epizodu VII.
Swoją drogą Disney może też się wkopać z tym VII Epizodem, gdyż jestem ciekaw czy będzie jeszcze taki hype. Ja jako diehard fanboy Star Wars i to nawet prequeli, wcale się nie jaram i nie chcę Epizodu VII.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Wg tego inwestycyjnego info Disney zakłada, że będzie mógł sssssać z fanbojów już do końca świata i o jedne dzień dłużej, meee meee meeee, może to i prawda skoro nie dalej jak w zeszłym tygodniu kupiłem kolejny album z logiem Star Wars
No nieważne te filmy to już mnie zupełnie nie interesują, ale w nową część Jedi Knight bym zgrał, Templar są jakieś newsy w temacie
Zapomniałem, mam w jednej książce stonkę partytury z Ataku Klonów z adnotacjami 1:1, interesuje kogoś żebym to tu wkleił, pytam bo skan trochę kłopotliwy (duże), a może wszyscy to widzieli.

Zapomniałem, mam w jednej książce stonkę partytury z Ataku Klonów z adnotacjami 1:1, interesuje kogoś żebym to tu wkleił, pytam bo skan trochę kłopotliwy (duże), a może wszyscy to widzieli.
Dla świata kina do news dekady, jak nie więcej i to najlepszy z możliwych. Tak kultowa i kasowa seria jak Star Wars przecież nie mogła umrzeć i dobrze, że tak jak Bondy czy Star Treki, będzie kontynuowana i to za zgodą Lucasa i pod skrzydłami Disneya.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Star Wars to nie jakieś Srać Treki, które mogą mieć milion kontynuacji, tylko zmienia się załogę i ubiera w mniej gejowskie stroje, a kosmitom zmienia wygląd uszu i make up. To była seria zamknięta i taka powinna zostać. 6 części, nie więcej, nie mniej.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore