chcesz niezawodny sposób na podryw?bladerunner20 pisze:Pani Doktor po 40 stce mi się podoba od dłuższego czasu gdzieś od roku![]()
Mea Culpa - jestem fanboyem - przemyślenia
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czyli, że prawda to w Twoim przypadku?dziekan pisze:Mogło byc do mnie nie obrazilbym sie![]()

Nie, to tylko była Pani Krystyna z Gazowni. A zestaw voodoo made in China to generalnie fake... - tak na przyszłość więc sięgaj po środki "konwencjonalne"dziekan pisze:Ja raczej używałem pewnych niekonwencjonalnych i w gruncie rzeczy żałosnych środków,żeby zwabic Eweline do naszej skromnej nory!!
Chyba sie udało....

Adam - expert od GalerianekAdam Krysiński pisze:ee nie trzeba - przyjedź do Huty to za lakier do paznokci se co upolujeszszybko Ci się znudzi

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
im większy pustak tym lepiej działa scenka :bladerunner20 pisze:Ja pół tora roku żyję bez seksu i transformersówWięc jasne, że chce!
Bladu: Bolało?
Pustak: [zdziwienie] ale co?
Bladu: Jak spadłaś z nieba aniele.
po tym zabierasz ją na dyske i jest Twoja.

w przypadku doktorki 40 letniej to zalezy - jesli wiesz że jest wolna, wiesz że nie chodzi ze studentami na imprezy poza służbową pracą, to w 99% znaczy że od dawna nie miała nic w ustach - więc oblukujesz ją długo ale nie natarczywie, żeby to zauważyła - speszy się na 99%. potem podchodzisz i grzecznie pytasz : "czy większym nietaktem z Twojej strony było by zapytać Panią o pani numer telefonu czy też o niego nie zapytać"... i już.. oczywiscie to pod warunkiem że jesteś dobrym studentem i nie przysparzałeś jej przykrości czy problemów wczesniej ..

działa, przynajmniej w krakowie - scenka pierwsza szczególnie

a tak już całkiem serio to Bladu głowa do góry - tego kwiatu jest pół światu

Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2010 23:07 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
proste że nie działało, bo nie było w tym nic co by połechtało damskie egobladerunner20 pisze:fajowe takie nowe![]()
Ja miałem taki
Bladu : Bolą Cię nogi ?
Pustak: Nie, dlaczego ?
Bladu : A to dziwne bo mi całą noc po głowie chodziłaś
Przetestowane nie działało .

#FUCKVINYL
chodziło o to że to tylko szkicbladerunner20 pisze:Skoro tak to pozostaje mi tylko drążyć w underscorze HGWa i Bladu nie bierz dosłownie tego co tam wypisywałem

Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2010 23:14 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Oj, Krycha... Chłopak biedny, trza go pocieszać. Nie będziemy się z niego śmiać. No, może troszkę.Adam Krysiński pisze:Koper z Gos(ś)ką musieli przyleźć.. zaraz będzie beka z Blada pewnie a ja mu tu poważne rzeczy tłumacze

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński