MYCHAEL DANNA - LIFE OF PI (2012)
Re: MYCHAEL DANNA - LIFE OF PI (2012)
dziwicie się że się skończyła?
przecież tak ambitny tekst tej piosenki to by ułożyło, nie uwłaczając, 2 letnie dziecko z np. zespołem downa 

#FUCKVINYL
nowy duży wywiad Larsona z Danną o PI i nie tylko - http://www.buysoundtrax.com/larsons_sou ... _9_13.html
#FUCKVINYL
18-minutowy video wywiad w HD z Danną sprzed 6 dni ze Studia Q - Danna był mocno wczorajszy 
http://www.youtube.com/watch?v=iw0X-zeqvg8

http://www.youtube.com/watch?v=iw0X-zeqvg8
#FUCKVINYL
David Arnold odpowiada na pytanie o oskara dla Danny:
I've known Mychael for years and was thrilled when he won. It's his finest work I think and the culmination of many years work.
I've known Mychael for years and was thrilled when he won. It's his finest work I think and the culmination of many years work.
#FUCKVINYL
Well said 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A może ten tekst należy wpisać w hinduski sposób myślenia, o którym nie masz zielonego pojęcia?Adam pisze:dziwicie się że się skończyła?przecież tak ambitny tekst tej piosenki to by ułożyło, nie uwłaczając, 2 letnie dziecko z np. zespołem downa
wtf? jakoś nie płaczę z tego powodu że nie jestem hindusem
- i bycie nim nie jest potrzebne by sobie zaśpiewać że jestem pawiem - wystarczy dobre wiesz co 

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ale ja płaczę, że jesteś ignorantem totalnym jeśli chodzi o inne kultury. Ja może nie znam się na kulturze hinduistycznej, czy bardziej ogólnie mówiąc, indyjskiej jako takiej, ale ja przynajmniej nie oceniam wartości tekstu. Dla ciebie to gówno, dla kogoś obytego w myśli filozoficznej tego kręgu kulturowego może mieć to bardzo głębokie i prawdziwe znaczenie.
łał
to tak samo jak dla Ciebie jedzenie gotowanych psów jest ohydne, a dla tego chińczyka to nasz schabowy jest ohydny a nie te przysmaki pieski
kultura nie! 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam jesteś po prostu hindusofobem.
Pamiętam, że już przy "Slumdog Millionaire" dostałeś publiczny ochrzan, chyba od Olka, za nazywanie Rahmana "Indiańcem". 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Adam pisze:It's his finest work

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E tam, teraz każdy kto nasłuchał się "Life of Pi" od razu staje się miłośnikiem Danny. To tak samo jak każda fanka Twilight jest fanką Muse, ale tak naprawdę zna jedynie te utwory, które pojawiają się w filmie. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys