Dobrze że nie będzie trzęsącej się kamery i świetlnych flashó jak w Star Treku.
Super 8 - Michael Giacchino
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Super 8 - Michael Giacchino
A pewnie owej nostalgii starczy jeno na plakaty i trailery.
Chociaż kto wie... 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Z tego co przeglądałem w reckach (tych negatywnych) to nieCzy ten film będzie jechał na czymś poza nostalgią za 80s?
Flary będą bankowo, a trzęsąca się kamera w scenach akcji jest dziś wszędzie, także tu też należy się spodziewać, tym bardziej, że potwora będą pewnie trzymali na koniec i będą trząść ile wlezie by go wcześniej nie pokazaćDobrze że nie będzie trzęsącej się kamery i świetlnych flashó jak w Star Treku.Chociaż kto wie...
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pfff... też mi hołd dla 80s.
Trzęsąca się kamera i jakieś dziwne rozbłyski. Abrams chyba słabo zna te produkcje z lat 80.
I nie wszyscy reżyserzy się bawią trzęsącą się kamerą dziś. Tacy De Palma czy Argento raczej zostali przy swoim stylu. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Mefisto
Narzekasz jak stara kurwa
a nawet jeszcze filmu na oczy nie widziałeś 
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Koper zawsze narzeka na zapas, stuprocentowy Polak.
Ale akurat ogólnoświatowa podnieta Super 8 jest zupełnie niewspółmierna do tego, co dotąd objawiono nam w materiałach promocyjnych. 
Giacchino będzie miał cameo w filmie, także jest się czym podniecać 
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Jako kto, wiadomo już? 
Jako "Deputy Crawford", pewnie mignie na ekranie, ale zawsze to jedna osoba więcej do naszego tematu o kompozytorach w filmachMarek Łach pisze:Jako kto, wiadomo już?
Ten plakat to tak na marginesie fan art...ale jest super
PS. Flary są super. Czuć, że to film a nie wysztuczniony na maxa obraz poddany korekcjom i przeróbkom wszelakim.

PS. Flary są super. Czuć, że to film a nie wysztuczniony na maxa obraz poddany korekcjom i przeróbkom wszelakim.
Wulgarność zupełnie zbędnaMefisto pisze:Narzekasz jak stara kurwa

Pierwsze wrażenia tych co oglądali są wręcz entuzjastyczne, dotyczy to także (a właściwie zwłaszcza) scoru... Jak nie jestem wielkim fanem Giacchino
to chyba i mi zaczyna się udzielać przemożna chęć posłuchania i obejrzenia tego "dzieła"... 
Klip z muzyką, temacik ze stronki, bardzo "LetMeIn'owskie"
(bez spoilerów)
http://www.youtube.com/watch?v=2DQpsohtsEk
http://www.youtube.com/watch?v=2DQpsohtsEk
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja tam nie wiem czy podstarzałe panie lekkich obyczajów akurat narzekają, ale Mefi jeśli obracasz się w ich gronie, to pewnie wiesz lepiej.Mefisto pisze:Narzekasz jak stara kurwaa nawet jeszcze filmu na oczy nie widziałeś
Skoro inni sobie robią wielki super hype przed premierą, to ja sobie mogę przed premierą ponarzekać. Dla równowagi.
Myślę, że S8 będzie tego wart
Z tego co szumi w necie, score będzie przynajmniej dobry. W filmie muza brzmi za to bardzo dobrze, a finał jest wręcz spektakularny, na forum fsm, ci co film widzieli, są raczej zgodni, że to kandydat do scoru i utworu roku i w ogóle najlepszy Giacchino na potrzeby filmu, ale zobaczymy jak wypadnie to na płytce.
A temat ze stronki nie jest jednak tematem głównym, a jednym z motywów.
Btw, nie pamiętam sytuacji, żeby film miał swoją premierę (dziś), a Varese nie dało tracklisty i okładki dla dużo wcześniej zapowiedzianego przez siebie tytułu.
A temat ze stronki nie jest jednak tematem głównym, a jednym z motywów.
Btw, nie pamiętam sytuacji, żeby film miał swoją premierę (dziś), a Varese nie dało tracklisty i okładki dla dużo wcześniej zapowiedzianego przez siebie tytułu.
na fsm to się każdy jankes podnieca byle każdym
także poczekajmy 
NO CD = NO SALE