Jak rzyć, panie premierze?
Re: Jak rzyć, panie premierze?

To co, bombardujemy Belgię?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A swego czasu w USA serię zamachów organizował niejaki Theodore Kaczynski, z pochodzenia Polak. Co w związku z tym? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:

ale pińcset złotych na dziecko i trochę straszenia Arabami i już naród pozwoli robić wszystko.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ale to nie żaden ciapaty, więc poprawność polityczna tu nie wchodziła w grę, tak jak w powyższych nagłówkach.Koper pisze:A swego czasu w USA serię zamachów organizował niejaki Theodore Kaczynski, z pochodzenia Polak. Co w związku z tym?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Aha, czyli rozumiem, że wtedy nagłówki w USA były "Za zamachami stał pijak i złodziej rodem z Polski" albo "autorem zamachów głupi Polaczek", tak?Kaonashi pisze:Ale to nie żaden ciapaty, więc poprawność polityczna tu nie wchodziła w grę, tak jak w powyższych nagłówkach.Koper pisze:A swego czasu w USA serię zamachów organizował niejaki Theodore Kaczynski, z pochodzenia Polak. Co w związku z tym?
To jest niesamowite, jak PiS już na samym początku rządzenia sam sobie kładzie kłody pod nogi przed kolejnymi wyborami
Oni naprawdę sobie przez 4 lata nagromadzą tyle, co PO przez 8 

Widzę nie kumasz, nie wiem co to ma w ogóle do rzeczy, a sprawa jest prostsza, niż się wydaje. Ironicznie zwróciłem uwagę, bo nie wiem po prostu czemu w podanych mediach uczepili się w nagłówkach tego "Belga" zamiast napisać, że to praktycznie rasowy muslim.Koper pisze:Aha, czyli rozumiem, że wtedy nagłówki w USA były "Za zamachami stał pijak i złodziej rodem z Polski" albo "autorem zamachów głupi Polaczek", tak?Kaonashi pisze:Ale to nie żaden ciapaty, więc poprawność polityczna tu nie wchodziła w grę, tak jak w powyższych nagłówkach.Koper pisze:A swego czasu w USA serię zamachów organizował niejaki Theodore Kaczynski, z pochodzenia Polak. Co w związku z tym?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kaonashi tylko wiesz, że nie ma takiej narodowości jak muzułmanin.
A ja w ogóle nie wiem skąd to zaskoczenie, że Maliniak ułaskawił Kamińskiego. Przecież to było wiadomo od samego początku i Polaczki tego chciały. Plus nie zapominajcie o moim proroczym śnie z Jarosławem Polskę Zbawem i polskimi pupciami.
A ja w ogóle nie wiem skąd to zaskoczenie, że Maliniak ułaskawił Kamińskiego. Przecież to było wiadomo od samego początku i Polaczki tego chciały. Plus nie zapominajcie o moim proroczym śnie z Jarosławem Polskę Zbawem i polskimi pupciami.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nikt nie powiedział, że trzeba używać narodowości. Zresztą przecież to Belg z dziada pradziada, jak się patrzy.Wawrzyniec pisze:Kaonashi tylko wiesz, że nie ma takiej narodowości jak muzułmanin.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W takim razie przy narodowości tych kompozytorów Marianelli, Djawadi, Jablonsky, Martinez, Badalamenti, Beltrami, Giacchino co trzeba pisać?
W tym przpadku "irański terrorysta".Wawrzyniec pisze:Djawadi

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A co powinno być w nagłówkach? 
Rozumiem, że jak ktoś polskiego pochodzenia dokona przestępstwa w Wielkiej Brytanii, to mają pisać "syn polskich imigrantów mordercą" albo "katolik mordercą"? A może "katol", bo skoro tak piszesz o "ciapatych" a od hipokrytów się odżegnywałeś jak pamiętam, to o Twoim wyznaniu, rasie, czy narodowości rozumiem że piszesz z podobną ironią?

Oczywiście, ze nie ma co zakłamywać rzeczywistości i udawać, ze gościu nie był muzułmaninem, czy też że pewnie pochodził z imigranckiej rodziny ale ta islamofobia w Polsce (a właściwie ksenofobia, bo krzywe spojrzenia czy napaści zaczynają dotyczyć wszystkich, którzy choć trochę przypominają Araba, pewnie nie długo i jakiś polski katolik w pierdol dostanie bo będzie nadto opalony), nawet wśród pozornie inteligentnych ludzi, bardziej już mnie nawet przeraża niż śmieszy.

Rozumiem, że jak ktoś polskiego pochodzenia dokona przestępstwa w Wielkiej Brytanii, to mają pisać "syn polskich imigrantów mordercą" albo "katolik mordercą"? A może "katol", bo skoro tak piszesz o "ciapatych" a od hipokrytów się odżegnywałeś jak pamiętam, to o Twoim wyznaniu, rasie, czy narodowości rozumiem że piszesz z podobną ironią?

Oczywiście, ze nie ma co zakłamywać rzeczywistości i udawać, ze gościu nie był muzułmaninem, czy też że pewnie pochodził z imigranckiej rodziny ale ta islamofobia w Polsce (a właściwie ksenofobia, bo krzywe spojrzenia czy napaści zaczynają dotyczyć wszystkich, którzy choć trochę przypominają Araba, pewnie nie długo i jakiś polski katolik w pierdol dostanie bo będzie nadto opalony), nawet wśród pozornie inteligentnych ludzi, bardziej już mnie nawet przeraża niż śmieszy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A najzabawniejsze jest, że nie raz taki sobie Polak powścika się na Arabów, weźmie udział w marszu z racami, powyzywa ich. I od tego wyzywania i maszerowania zgłodnieje i pójdzie na kebaba.
W sumie o Dzierżyńskim też rzadko słyszę, że Polak.
Plus ponoć Kuba Rozpruwacz też był Polakiem, ale jakoś IPN nie chcę w to zainwestować swoje badania. 

To też jest zabawne i polskie. Gdyż w sumie nie raz przywołuję, że polska Wikipedia jest jedyna, gdzie możemy się dowiedzieć, że John Williams ma polskie korzenie i ogólnie u wszystkich znanych i sławnych doszukujemy się polskich korzeni, ale jakoś przy Theodorze Kaczynskim się milczy.Koper pisze:A swego czasu w USA serię zamachów organizował niejaki Theodore Kaczynski, z pochodzenia Polak. Co w związku z tym?