Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
Do nowego Mad Maxa będzie doklejony pierwszy teaser Batman v Superman w którym mamy usłyszeć pierwsze efekty pracy Junkiego i Hansa. Na rok przed premierą, fajnie
.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Hans jest w trochę lepszej sytuacji, bo wciąż trzyma obywatelstwo europejskie, co pozwala mu pracować nad filmami produkowanymi także na terenie Unii Europejskiej. To oczywiście nie pomogło mu w przypadku hiszpańskim (stąd osobiście przez niego polecany Banos), ale w wielu przypadkach pomoże.Templar pisze:Czyli jednak nie będzie włoskiego kompozytora
Chyba kilkakrotnie już mówiłem o sytuacji z Troją, gdzie po zwolnieniu Yareda dogadano się z Poledourisem, tylko że Basil miał wyłącznie paszport amerykański i przez to wzięto Hornera, który ma podwójne obywatelstwo - amerykańskie i angielskie.
sprawa jest prosta - widocznie udział kraju(ów) i firm z EU nie był w przypadku Inferno tak duży jak w przypadku tego filmu gdzie musiał wskoczyć Banos. Tam jakoś Hansowi nic nie pomogło 
leję na ten projekt, Anioły były b.słabe choć muza była ciut lepsza niż film. liczy się tylko Batman Vs. SUperman

leję na ten projekt, Anioły były b.słabe choć muza była ciut lepsza niż film. liczy się tylko Batman Vs. SUperman

#FUCKVINYL
Lol, jakie porównanie.choć muza była ciut lepsza niż film
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O to u mnie na odwrót. Choć sam uważam Dana Browna za grafomana, to jednak Howard wyciska z tych książek ile się da. Plus uwielbiam soundtracki Zimmera do tej serii. Tak też żadne zaskoczenie, ale dobra wiadomość, tylko teraz tyle czekać.Adam pisze:leję na ten projekt, Anioły były b.słabe choć muza była ciut lepsza niż film. liczy się tylko Batman Vs. SUperman
Plus nie należy zapominać, że to kolejny powrót Zimmera do pięknej Florencji. I sam bym się zdziwił, gdyby Włosi mieli robić Zimmerowi jakieś problemy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Już czytając książkę miałem w wyobraźni muzykę Hansa podkreślającą uroki Florencji i Stambułu, także mam nadzieję, że się nie zawiodę 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Florencja i Stambuł z muzyką Zimmera
O boy o boy o boy! To brzmi tak świetnie, że wprost nie mogę się doczekać. Tylko, że trzeba do 2016 czekać.
Hans i Junkie maja się zabrać za oglądanie Batman v Superman:
http://dccomicsmovie.com/junkie-xl-and- ... -tomorrow/
Plus dla miłośników starego(młodego) magicznego Zimmera, stara brytyjska reklama ostrzegająca przed AIDS z muzyką sympatycznego Niemca:
https://www.youtube.com/watch?v=nZuP528HtKs

Hans i Junkie maja się zabrać za oglądanie Batman v Superman:
http://dccomicsmovie.com/junkie-xl-and- ... -tomorrow/
Plus dla miłośników starego(młodego) magicznego Zimmera, stara brytyjska reklama ostrzegająca przed AIDS z muzyką sympatycznego Niemca:
Serio?!
Hans skomponował muzę do jednej z tych przerażających reklam? Jest jeszcze jedna, w której pojawia się śmierć z kosą
Ale nie pamiętam czy to czasem nie była amerykańska.

Akurat skończysz oglądać 57 raz Interstellar i będzieWawrzyniec pisze:Tylko, że trzeba do 2016 czekać.![]()

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To by musiał tylko raz na tydzień oglądać.Mefisto pisze:Akurat skończysz oglądać 57 raz Interstellar i będzieWawrzyniec pisze:Tylko, że trzeba do 2016 czekać.![]()

już w reklamach z klasyki zżynał, ech...Wawrzyniec pisze:Plus dla miłośników starego(młodego) magicznego Zimmera, stara brytyjska reklama ostrzegająca przed AIDS z muzyką sympatycznego Niemca:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Hans Zimmer is currently recording his score for the upcoming indie drama Freeheld.
A to wiedzieliśmy już? I John Marr jako solista. Mistrzunio pozazdrościł i goni Desplata w ilości projektów
.
A to wiedzieliśmy już? I John Marr jako solista. Mistrzunio pozazdrościł i goni Desplata w ilości projektów

Mam pytanko o Crimson Tide. Czy ta pozycja ma szansę kiedykolwiek być wydana na rynku kolekcjonerskim? Oryginalnie wydało to Hollywood Records, czyli chyba dywizja Disneya. Stąd być może Intrada? Patrzyłem się mniej więcej po tytułach tej wytwórni i w sumie chyba tylko Deep Rising Goldsmitha rozeszerzono. Pytam się pod tym kątem, bo jest to chyba największy brak w mojej zimmerowskiej kolekcji, płyta do dostania tylko właściwie jako używka i do tego w znacznej mierze drogo, więc zastanawiam się czy poszukiwać czy odpuścić i poczekać, aż kiedyś to wydadzą jak należy? Dzięki z góry za odpowiedzi/opinie.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bardzo dobrze, i skoro Marr to pewnie będzie to takie coolskie gitarowe granie, raczej coś skromnego, ale klimatycznego.Cisek pisze:Hans Zimmer is currently recording his score for the upcoming indie drama Freeheld.
A to wiedzieliśmy już? I John Marr jako solista. Mistrzunio pozazdrościł i goni Desplata w ilości projektów.
O tutaj pracuje nad tą ścieżką:

Z jednej strony cieszy mnie każdy angaż, ale zamiast np. pięciu i to wielu z kolaboracji, wolałbym jeden samodzielny i potężny.
Możesz rozwinąć swoją tezę, a może wręcz zarzut?Koper pisze:już w reklamach z klasyki zżynał, ech...