Szczerze to dopiero teraz obejrzałem ten zwiastun i moje zainteresowanie jest dalej zerowe. I mogę już teraz powiedzieć, że na 99% nie będę tego oglądał i nie wiem czy i muzyką Ramina jestem zainteresowany. I recenzji nie będę też pisał.
Zgoda że sezon 8 był jaki był ale jest tam mój absolutnie ulubiony utwór z całej serii:Wawrzyniec pisze: ↑ndz lut 21, 2021 16:03 pmAle po co tam pisać, skoro tu już jest gotowy temat? A jeżeli chodzi o S8 Gry o tron, to nie ma dnia, nie ma godziny, abym nie myślał o nim i o mnie, przez niego na wieki skaleczonym. I w sumie dopiero niedawno udało mi się trochę powracać do soundtracków Djawadiego. Przy czym 8, dalej nie jestem w stanie odpalić i słucham głównie 3 i 6, czyli moich ulubionych.
Tak samo jak kiedyś mój plan zrobienia wielkiego TOP 10, czy TOP 20 najlepszych utworów z tego serialu, padł. I po części też przez odbiór sezonu 8, który obrzydził wszystko związane z tym serialem.
Dlatego tak się dziwię, że ten prequel w ogóle powstaje.
Wawrzyniec pisze: ↑ndz lip 31, 2022 17:32 pmO to ciekawy wybór. Znaczy to dobry utwór, ale dla mnie to zawsze było rozwinięcie pomysłu z Light of The Seven z 6 sezonu, który ma moim zdaniem najlepszą oprawę dźwiękową z całego sezonu:
youtu.be/6LASz6HAL7E
Zalatuje Westworldem
Eeee... a po polskiemu?
Skąd ten cytat Beata wzięło skąd?
Dla Miśka