A co do artworku - po pierwszym Conanie to już żadne zaskoczenie. W sumie to to jest mało ważne. Książeczka jest fajną sprawą przy pierwszej styczności z wydaniem, potem podejrzewam mało kto do niej patrzy a słucha się już tylko płyt
CONAN THE DESTROYER COMPLETE RE-REC by TADLOW
Re: CONAN THE DESTROYER COMPLETE RE-REC by TADLOW
Szału tu nie ma co robić (w stosunku do Barbarzyńczy), bo Niszczyciel to score dużo bardziej lajtowy, popowy niż Conan
Ale pewnie pod kątem nagrania będzie to dużo bardziej selektywne, basowe, czystsze niż to co się uda zremasterować Intradzie z oryginalnego nagrania.
A co do artworku - po pierwszym Conanie to już żadne zaskoczenie. W sumie to to jest mało ważne. Książeczka jest fajną sprawą przy pierwszej styczności z wydaniem, potem podejrzewam mało kto do niej patrzy a słucha się już tylko płyt

mnie to i tak nie interesuje bo kupię tylko oryginały intrady.
NO CD = NO SALE
-
Turek
ORGAZM!!!!!!!
Jak to brzmi !!!!
W dupę z oryginałem !!!
A okładka ok, w duchu poprzedniej
Słychać że to pełna orkiestra a nie jakaś 40 osobowa:)
Pyszne
Jak to brzmi !!!!
W dupę z oryginałem !!!
A okładka ok, w duchu poprzedniej
Pyszne
Ostatnio zmieniony pt lis 25, 2011 09:32 am przez Turek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Turek
A co tam nie tak ?
To niby lepsze:
http://www.youtube.com/watch?v=vNYVn0OUJ4E
?? Przecież main title w oryginale był tak z dupy że Basil nawet na płytę go nie dał
To niby lepsze:
http://www.youtube.com/watch?v=vNYVn0OUJ4E
?? Przecież main title w oryginale był tak z dupy że Basil nawet na płytę go nie dał
-
Templar
Zgadzam się z Turkiem, rewelacyjnie to brzmi, już nie mogę się doczekać 
-
Turek
Poczułem łzy w ochach, uwiercie mi !!!Templar pisze:Zgadzam się z Turkiem, rewelacyjnie to brzmi, już nie mogę się doczekać
Słychać że pełen skład a nie 40 osobowa orkiestra...
ja więcej osób niż 40 na filmiku nie widze 
NO CD = NO SALE
-
Turek
To uszy przeczyść skoro nie słyszyszAdam pisze:ja więcej osób niż 40 na filmiku nie widze
Jest miazga
nie jest źle to fakt, ale wg mnie z tamburynami przesadzili są za głośne.
NO CD = NO SALE
-
Turek
Ady tam, szukasz dziury w całymAdam pisze:ale wg mnie z tamburynami przesadzili są za głośne.
Weź se lepiej to z pierwszym nagraniem porównaj lepiej to zobaczysz
I jak tak ma brzmieć The Sword and Sorcery Spectacular to ja odpływam...
No pewnie, gdzie Ty byś się tam Adam zniżył do zakupu/przesłuchu re-recuAdam pisze:mnie to i tak nie interesuje bo kupię tylko oryginały intrady.
Podoba mi się zdanie Turka: w dupę z oryginałem!
Bo brzmi to świetnie

-
Turek
Tomek pisze:No pewnie, gdzie Ty byś się tam Adam zniżył do zakupu/przesłuchu re-recuAdam pisze:mnie to i tak nie interesuje bo kupię tylko oryginały intrady.
Podoba mi się zdanie Turka: w dupę z oryginałem!![]()
Bo brzmi to świetnie
Za ten tekst na 5 FMF masz browar
-
Templar
Mogliby to wydać jeszcze w tym roku, byłby świetny prezent pod choinkę
Słucham cały czas tego nagrania na YT, porównałem sobie z oryginałem i ten re-rec jest po prostu cudowny.
-
Turek
No mam nadzieję że zdąża na święta...Templar pisze:Mogliby to wydać jeszcze w tym roku, byłby świetny prezent pod choinkęSłucham cały czas tego nagrania na YT, porównałem sobie z oryginałem i ten re-rec jest po prostu cudowny.
Przede wszystkim miecie to co też rządziło w ich Barbarzyńcy - perkusja.
Jest osssom.
I dobrze ze to nagrali w ogóle, to taka bardziej lajtowa, przyjemniejsza wersja Barbariana, taki rozrywkowy Conan dla mas. Będzie masa zabawy
No i widać jak z dupy był oryginał...