Do regulaminu z tym zapisemBucholc Krok pisze:Chyba, że zagadki też będzie można zadawać tylko między 16 a 24. Ale jeśli ktoś odgadnie zagadkę o 8 rano to będzie musiał czekać do 16 na publikację swojej.
Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To później, najpierw regulamin.Mystery Man pisze:To o której jutro zaczynamy, może ogłosić jakąś oficjalną godzinę rozpoczęcia trzeciej tury, wtedy może ludzie liczniej się stawią![]()
Jak to szukać? Toć miałeś mieć setki zagadek?! Nie wiedziałeś, że będziesz zadawać?Teraz trzeba szukać jakiegoś byczego kawałka na godną inaugurację
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
Tak, tak, tak bardzo zabawneBucholc Krok pisze:Panie, Panowie, Wawrzyńcu!
Dobre źródło. Tylko ja ja je polecam to jest złe źródło.Bucholc Krok pisze:Przyjmujemy, że głównym źródłem pomocnym w rozstrzyganiu kwestii narodowych jest strona www.imdb.com
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Te 4 punkty ?
1. raz na dobę - ok
2. minimum po 6 godzinach następna podpowiedź - ??
3. miedzy 16 a 24 - ok
4. 24 godziny na opublikowanie zagadki/podpowiedzi - ok
?? - podpowiedz co dobę przecież chyba
Np. ja to widzę tak:
Jutro zadaję zagadkę (16-24), nikt nie wie, następnego dnia daję podpowiedź (16-24), ktoś się następnego dnia obudzi (8:00), zgadnie, ja potwierdzę, i ten ktoś zadaję, ale czeka do 16:00 i tak dalej.
A co w przypadku:
Jutro zadaję zagadkę (16-24), ktoś zgaduję, daje od razu następną następną, kolejny raz ktoś dobrze odpowiada... i tak dalej?

1. raz na dobę - ok
3. miedzy 16 a 24 - ok
Np. ja to widzę tak:
Jutro zadaję zagadkę (16-24), nikt nie wie, następnego dnia daję podpowiedź (16-24), ktoś się następnego dnia obudzi (8:00), zgadnie, ja potwierdzę, i ten ktoś zadaję, ale czeka do 16:00 i tak dalej.
A co w przypadku:
Jutro zadaję zagadkę (16-24), ktoś zgaduję, daje od razu następną następną, kolejny raz ktoś dobrze odpowiada... i tak dalej?
No właśnie mam, może nie setki, ale coś tam odłożone jest, teraz trzeba tylko wybraćJak to szukać? Toć miałeś mieć setki zagadek?! Nie wiedziałeś, że będziesz zadawać?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zaczynamy po rozgrzewce, czyli jak już ktoś odgadnie moja zagadkę.Mystery Man pisze:No w sumie fakt. To o której jutro zaczynamy, może ogłosić jakąś oficjalną godzinę rozpoczęcia trzeciej tury, wtedy może ludzie liczniej się stawią
I nie jest to Herrmann.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
Pisałeś niedawno, że czujesz się niedoceniany mimo, iż zająłeś drugie miejsce.Wawrzyniec pisze:Tak, tak, tak bardzo zabawneCzasami naprawdę się zastanawiam dlaczego ja ciągle to forum odwiedzam
![]()
To była propozycja Mystera. Mnie tam wszystko jedno z jakiego źródła będziemy brać informacje.Dobre źródło. Tylko ja ja je polecam to jest złe źródło.
I jeszcze przypomnę, że krytyka IMDB z mojej strony dotyczyła świeżości niusów.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tak, czyli raz dziennie. Ale opisałem sytuację, kiedy ktoś wrzuca podpowiedź o 23 we wtorek, a kolejną o 1:00 w nocy w środę. Czyli 2 godziny później. Jednak jeśli ustalimy, że zagadki i podpowiedzi tylko wrzucamy między 16 a 24 to ten punkt o przerwie 6-godzinnej trzeba usunąćMystery Man pisze:Te 4 punkty ?
1. raz na dobę - ok
3. miedzy 16 a 24 - ok
No i tak może być.Np. ja to widzę tak:
No tak, jeśli dasz zagadkę o 16-tej, a ktoś odgadnie o 17-tej to może dać swoją do 24-tej. Ale co w przypadku, kiedy ktoś odgadnie o 8 rano? Przypomnę, że ma 24 godziny na zadanie swojej zagadki, czyli musi się zmieścić tego samego dnia między 16 a 24. Może wydłużyć te 24 godziny do 48 godzin? Czyli jak ktoś odgadnie w niedzielę o 8 rano, to nie będzie musiał zadawać zagadki tego samego dnia, tylko najpóźniej w poniedziałek między 16 a 24. Podobnie by trzeba zrobić z podpowiedziami.A co w przypadku:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Może być i tak, zające mogą jeszcze sami informować kiedy można spodziewać się podpowiedzi - np "jutro po 18:00 powinna być"Ale co w przypadku, kiedy ktoś odgadnie o 8 rano? Przypomnę, że ma 24 godziny na zadanie swojej zagadki, czyli musi się zmieścić tego samego dnia między 16 a 24. Może wydłużyć te 24 godziny do 48 godzin? Czyli jak ktoś odgadnie w niedzielę o 8 rano, to nie będzie musiał zadawać zagadki tego samego dnia, tylko najpóźniej w poniedziałek między 16 a 24. Podobnie by trzeba zrobić z podpowiedziami.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No to ustalone.
Zmiany w regulaminie:
1. Po odgadnięciu zagadki Zając ma 48 godzin na opublikowanie swojej zagadki. Jeśli tego nie zrobi, zagadkę zadaje poprzednik. Tak samo jest z kolejnymi podpowiedziami.
2. Można publikować tylko jedną podpowiedź dziennie.
3. zagadki i podpowiedzi można publikować tylko między 16:00 a 24:00 każdego dnia, a odpowiedzi na zagadki można zgłaszac o dowolnej porze.
4. (narodowość)
Usunięte punkty:
- podpowiedź Zając może ogłosić najszybciej po 6 (sześciu) godzinach od momentu opublikowania zagadki lub podpowiedzi.
Zmiany w regulaminie:
1. Po odgadnięciu zagadki Zając ma 48 godzin na opublikowanie swojej zagadki. Jeśli tego nie zrobi, zagadkę zadaje poprzednik. Tak samo jest z kolejnymi podpowiedziami.
2. Można publikować tylko jedną podpowiedź dziennie.
3. zagadki i podpowiedzi można publikować tylko między 16:00 a 24:00 każdego dnia, a odpowiedzi na zagadki można zgłaszac o dowolnej porze.
4. (narodowość)
Usunięte punkty:
- podpowiedź Zając może ogłosić najszybciej po 6 (sześciu) godzinach od momentu opublikowania zagadki lub podpowiedzi.