Ciekawe jak długo.Adam pisze:no i Satek juz prowadzi z dużą przewagą
Top 10, 2011
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Top 10, 2011
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
-
Mefisto
dycha na szybko, ale proszę nie liczyć jej do ogółu jeszcze, bo kilku ważkich prac wciąż nie odsłuchałem/nie znam w kontekście filmu/nie miało premiery, więc sporo może się tu zmienić (alfabetycznie):
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
Drive
The Greatest Miracle
Hanna
The Help
La Ligne Droite
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Soul Surfer
Super 8
Tree of Life
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
Drive
The Greatest Miracle
Hanna
The Help
La Ligne Droite
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Soul Surfer
Super 8
Tree of Life
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Czemu się nie pochwaliłeś. TO jest to? > http://www.youtube.com/watch?v=AdsxIx4LG9kThe Greatest Miracle
Wygląda jak mix gry i filmu.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
To pierwszy meksykański animowany film w 3Dczoug pisze:Czemu się nie pochwaliłeś. TO jest to? > http://www.youtube.com/watch?v=AdsxIx4LG9kThe Greatest Miracle
Wygląda jak mix gry i filmu.
Wracając do topu, ja tam się tylko zostawiam nad 10 miejscem - Rise Of The Planet Of The Apes, Thor, Soul Surfer, Fast Five, Priest, Gaku, Greatest Miracle, La Ligne Droite, Iron Lady, ale pewnie przemówi przeze mnie fan Doyle'a, którego chciałbym docenić za ten rok, tylko teraz którego?
- Arthur
Co za walka na śmierć i życie by zapisać się na ostatnich kartach historiiMystery Man pisze:ja tam się tylko zostawiam nad 10 miejscem - Rise Of The Planet Of The Apes, Thor, Soul Surfer, Fast Five, Priest, Gaku, Greatest Miracle, La Ligne Droite, Iron Lady, ale pewnie przemówi przeze mnie fan Doyle'a, którego chciałbym docenić za ten rok, tylko teraz którego
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Żebyś wiedział, głupi 1 punkt, a taki orzech do zgryzieniaczoug pisze:Co za walka na śmierć i życie by zapisać się na ostatnich kartach historii
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Mystery Man pisze:Żebyś wiedział, głupi 1 punkt, a taki orzech do zgryzieniaczoug pisze:Co za walka na śmierć i życie by zapisać się na ostatnich kartach historii
a nasz top opieramy na tym jak o muzyka sobie radzi na płycie czy w filmie ?
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przepraszam, ale concept-albumów chyba nie dajemy?VPFreeMan pisze:8.Alexandre Desplat - The Tree Of Life
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
DajemyKoper pisze:Przepraszam, ale concept-albumów chyba nie dajemy?VPFreeMan pisze:8.Alexandre Desplat - The Tree Of Life
- Arthur
bladu i tu i tu- oceniamy całokształt. Chyba, że jak ja nie oglądasz filmów to dajesz ocenę za słuchowisko
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Całkowita zgoda, Zbysio Preisner w Tree Of Life zdecydowanie najlepszyMystery Man pisze:VPFreeMan napisał(a):
8.Alexandre Desplat - The Tree Of Life
Przepraszam, ale concept-albumów chyba nie dajemy?
Dajemy
Jak zdecydujesz. Raczej płytę, ale film może tylko pomóc w ugruntowaniu danej pozycji na odpowiednim miejscu na liście. Dlatego najbardziej żałuje, że nikt z nas nie zobaczy Artysty, bo myślę, że tak jak np w moim przypadku, film wyniósłby ten tytuł wyżej, a tak mogę się tylko opierać na wrażeniach z płyty i z takim "Super 8", gdzie znam już kontekst, Artysta będzie niestety musiał ustąpić palmy pierwszeństwa.bladerunner22 pisze:a nasz top opieramy na tym jak o muzyka sobie radzi na płycie czy w filmie ?
Ja tam traktuje Tree Of Life jako score. Został skomponowany do filmu, występuje w nim, a że proces twórczy wyglądał jak wyglądał, to wiele nie zmienia, gdyż nie wiemy jak wyglądają prace nad muzyką we wszystkich tytułach.kiedyśgrześ pisze:Całkowita zgoda, Zbysio Preisner w Tree Of Life zdecydowanie najlepszy
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
-
Mefisto
eee, czym niby?czoug pisze:Czemu się nie pochwaliłeś.The Greatest Miracle
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
War Horse - Williams,
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn - Williams,
The Greatest Miracle - McKenzie,
Soul Surfer - Beltrami,
Super 8 - Giacchino,
The Priest - Young,
Rise Of The Planet Of The Apes - Doyle,
Water for Elephants - Howard,
La Ligne Droite - Doyle,
Harry Potter & Deathly Hallows Pt.II - Desplat.
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn - Williams,
The Greatest Miracle - McKenzie,
Soul Surfer - Beltrami,
Super 8 - Giacchino,
The Priest - Young,
Rise Of The Planet Of The Apes - Doyle,
Water for Elephants - Howard,
La Ligne Droite - Doyle,
Harry Potter & Deathly Hallows Pt.II - Desplat.