Alan Silvestri - The Avengers
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: THE AVENGERS (2012)
"Ich Trolle" (dwie części) nie słyszałeś
Całkiem fajna muzyka, szczególnie druga część "Ich Trolle 2: Detox" mi się podoba. Fajne są te ambientowe kawałki, za które chyba odpowiada Gouska, a i gitarowe wstawki Wüdarsky'ego dają radę
A spoko płytka, nie mogę się doczekać trzeciej części, wielkiego zwieńczenia trylogii: "Ich Trolle 3: Na Krańcu Sedesu" 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Myślę, że o tym można zapomnieć - szczególnie Edmonson, który już w Serenity nie miał nic do powiedzenia. Newmana tak w ogóle nie widzę przy takiej produkcji.Wawrzyniec pisze:David Newman, czy też Greg Edmonson. Tego drugiego szczególnie bym chciał.
Chciałbym Younga, JNH albo Powella, ale znając moje szczęście skończy się na Djawadim albo Tylerze i będę rzygał już w kinie.
Ciekawe jakby to brzmiało w wykonaniu Arnolda?
Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Cicho, Arnold musi się w 100% skupić na czym innym. Ale nie pogardziłbym, oj nie.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
No, ale na razie jest w fazie pre produkcji.
Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mógłbyś trochę rozszerzyć, jaki był udział Edmonsona w "Serenity"? Myślałem, że muzykę komponował Newman, a Edmonson do "Firefly"Mefisto pisze:Myślę, że o tym można zapomnieć - szczególnie Edmonson, który już w Serenity nie miał nic do powiedzenia..Wawrzyniec pisze:David Newman, czy też Greg Edmonson. Tego drugiego szczególnie bym chciał.

JNH mi podpał po "Green Lantern" i nie wiem czy komiksowi bohaterowie to jego działka. Young jak najbardziej, wszechstronny kompozytor do każdego kina. Powell byłby super, o czym sam wspominałem. Giacchino mógłby być.Mefisto pisze:Chciałbym Younga, JNH albo Powella, ale znając moje szczęście skończy się na Djawadim albo Tylerze i będę rzygał już w kinie.
Co do Tylera, to wiemy, że przynajmniej dwójka w kinie rzygać nie będzie

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Edmonsonowi nawet Serenity nie zaproponowano.
Newman zrobił muzykę po odrzuceniu ścieżki Cartera Burwella.
Newman zrobił muzykę po odrzuceniu ścieżki Cartera Burwella.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dziękuję uprzejmie za wytłumaczenie
A to szkoda, że mu nie zaproponowali, zwłaszcza, że przy "Firefly" odwalił kawał dobrej, klimatycznej roboty.

A to szkoda, że mu nie zaproponowali, zwłaszcza, że przy "Firefly" odwalił kawał dobrej, klimatycznej roboty.
całkiem poważnie mówiąc wydaje mi się że te wynurzenia są bez celowe bo tej film dostanie serio duże nazwisko - kto się zakłada? 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zależy o co się zakładasz?
I co rozumiesz pod "duże nazwisko"?

wymieniałem - wieksze nawet od Tylera - Elfman/Powell/Hansu/JNH etc.. czyli innymi słowy bossowie.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: