Priest - Christopher Young
Re: Priest - Christopher Young
Wystarczy spojrzeć na padaczkowate wampiro-stwory w CGI...choć design'y scenograficzne robią wrażenie. To trzeba będzie oglądać tylko z wyłączonym mózgiem 

Pierwszy utwór:
http://www.chrisyoung-filmmusic.info/au ... Priest.mp3
Temacik w takim nowoczesnym, patetycznym stylu "Trona", "Battle: LA" czy Thora, ale chór i przede wszystkim organy ratują ten kawałek, od całkowitego bycia generic
Mi się podoba, szczególnie świetne wykonanie.
http://www.chrisyoung-filmmusic.info/au ... Priest.mp3
Temacik w takim nowoczesnym, patetycznym stylu "Trona", "Battle: LA" czy Thora, ale chór i przede wszystkim organy ratują ten kawałek, od całkowitego bycia generic

Mi się podoba, szczególnie świetne wykonanie.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
początek nijaki, potem parę elementów o których Myster raczył wspomnieć zdecydowanie podnosi jakość. Ogólnie jak na taki film, to wydaje się w porządku, ale poczekajmy na całość.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ciekawe, ciekawe. Czuć fajny gotycki klimacik, którego za Chiny ludowe nie potrafią stworzyć dzisiejsi "młodzi gniewni"
oraz tupnięcie chórem w końcówce. Jestem spokojny o ten score, wystarczy, że będzie nieco lepszy od takiego "Ghost Ridera" i będzie git 

Klipy i tracklista:
http://www.amazon.com/Priest-Original-M ... 4&sr=301-1
Epic! Chóry, wokale, orkiestra, taki klasyczny Young w nieco nowocześniejszej i patetycznej otoczce. Same klipy zapowiadają coś większego i fajniejszego od "Ghost Ridera".
http://www.amazon.com/Priest-Original-M ... 4&sr=301-1
Epic! Chóry, wokale, orkiestra, taki klasyczny Young w nieco nowocześniejszej i patetycznej otoczce. Same klipy zapowiadają coś większego i fajniejszego od "Ghost Ridera".
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No właśnie, nowoczesnej.. Chciałoby się powiedzieć "miałeś chamie złoty róg.." Dla mnie porażka. Nie wiem po kija to brzdękolenie wstawił.Mystery Man pisze:taki klasyczny Young w nieco nowocześniejszej i patetycznej otoczce.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Bucholc mamy już 2011, jak teraz coś nie podchodzi pod Zimmera to jest złeBucholc Krok pisze:No właśnie, nowoczesnej.. Chciałoby się powiedzieć "miałeś chamie złoty róg.." Dla mnie porażka. Nie wiem po kija to brzdękolenie wstawił.Mystery Man pisze:taki klasyczny Young w nieco nowocześniejszej i patetycznej otoczce.Jak wyciągnie na 3 to będzie dobrze.

Bucholc ostatnią nowość jaką słuchał to Herrmanny z lat 60 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dlatego, że mamy 2011 to "czysta" ścieżka się wyróżnia. Na co komu kolejne RCP?
Jeśli tak to ma wyglądać to niech tego w ogóle nie wydają na CD. 
Adam, nie rób offtopa.

Adam, nie rób offtopa.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Young w filmie grozy, nad czym się tu zastanawiać.
Ciekaw tylko jestem, czy Priest będzie takim youngowym odpowiednikiem Daybreakers. W klipach czuć MOC.

Odpowiednik "Daybreakers" - oby
Choć wydaje mi się, że nie będzie aż takiego wyszukania jak w kompozycji Gordona, bo to w końcu blockbuster gdzie księża rozwalają wampiry 

Bucholc jak zwykle, zamiast się interesować muzyką to analizuje jak to wydadzą i czy stanie na półce...Bucholc Krok pisze:Jeśli tak to ma wyglądać to niech tego w ogóle nie wydają na CD.![]()

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wydaje mi się, że jak na nędzne próbki to i tak się rozpisałem. A jak u kogo stanie to niech się każdy interesuje sobą.Tomek pisze:Bucholc jak zwykle, zamiast się interesować muzyką to analizuje jak to wydadzą i czy stanie na półce...

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale nie wiem czy by takie brzmienie pasowało. To jest w sumie taki trochę cyberpunkowy horror, więc jakieś elementy nowoczesne są na miejscu.Mystery Man pisze:Jakby do takiego filmu dał antyczne brzmienie Hellraisera to by go szybko rejectowano
Na razie to brzmi to super i potężnie i nie mogę się doczekać.

#WinaHansa #IStandByDaenerys