Smyczkowe solówki u Japończyków
Re: Smyczkowe solówki u Japończyków
uściślij jaki klimat.. dramat, klasyczna, romantyczna czy thriller.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Z każdego po trochu, ale z naciskiem na dramat.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dlaczego ten temat nazywa się "Smyczkowe solówki u Japończyków"?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A jaki miałby miec tytuł? Wątek był przeniesiony z JE.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Bucholc poniżej masz 90% dyskografii Iwashiro - rozbite na mniej więcej takie kategorie (moje subiektywne rozbicie na gatunki,nie koniecznie musi być poprawne) -wszystkie tytuły są na SC:
Dramat/epika - Blood & Bones / Ashita / Yoshitsune / Aoi / Katen No Shiro
Romans - Agri / Semi Shigure / Haru No Yuki / Suzuran / Shinobi / Hakusen Nagashi
Klasycyzm - Nanisama / You Like It Hot / All Alone (concept)
Thriller - The Chasing World / 252 Signal Of Life
Przygoda - The Dog Of Flanders / Chi Bi / 10 Private Travels / Kamui Gaiden / Marco / Ruroni Kenshin
Nowoczesność - Kwaidan 100 Tales Of Horror / Nihon Chinbotsu
Jazz/swing/pop/rock/smooth jazz - Kimi To Ita Natsu / Oni No Sumika / Planet of ocean / Proof Of The Man / Psycho doctor / Spiral Love / Kori No Sekai / Unneeded Person / Tokyo Sex / Dokushin Seikatsu
Dramat/epika - Blood & Bones / Ashita / Yoshitsune / Aoi / Katen No Shiro
Romans - Agri / Semi Shigure / Haru No Yuki / Suzuran / Shinobi / Hakusen Nagashi
Klasycyzm - Nanisama / You Like It Hot / All Alone (concept)
Thriller - The Chasing World / 252 Signal Of Life
Przygoda - The Dog Of Flanders / Chi Bi / 10 Private Travels / Kamui Gaiden / Marco / Ruroni Kenshin
Nowoczesność - Kwaidan 100 Tales Of Horror / Nihon Chinbotsu
Jazz/swing/pop/rock/smooth jazz - Kimi To Ita Natsu / Oni No Sumika / Planet of ocean / Proof Of The Man / Psycho doctor / Spiral Love / Kori No Sekai / Unneeded Person / Tokyo Sex / Dokushin Seikatsu
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dzięki, ale ja myślałem o jakiś próbkach na YT.
Wybór jakichś przykładów itp.

Ostatnio zmieniony sob mar 19, 2011 20:26 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
E, tak na sucho to nie ma motywacji. Może ktoś inny coś podrzuci. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Taro Iwashiro - RozważaniaBucholc Krok pisze:A jaki miałby miec tytuł?
Właśnie zauważyłem, trochę Marek sprowokował tymi skrzypcami.Bucholc Krok pisze:Wątek był przeniesiony z JE.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To może spowodować lawinę. Lepiej jak jest taki konkretny moim zdaniem.Wawrzyniec pisze:Taro Iwashiro - Rozważania
I ciśnienie podniósł.Właśnie zauważyłem, trochę Marek sprowokował tymi skrzypcami.

http://www.youtube.com/watch?v=eGheVXju8BsBucholc Krok pisze:E, tak na sucho to nie ma motywacji. Może ktoś inny coś podrzuci.
http://www.youtube.com/watch?v=ouLgs0Lu51c
http://www.youtube.com/watch?v=BjnHPZL2MTM
http://www.youtube.com/watch?v=gYKp4A1CUmo
ogólnie na YT niema nic praktycznie Iwashiro poza paroma trakami z których wiekszosc jest ze słabego całosciowo Azumi. także nie poszukasz na YT nic bo szkoda czasu i nie maco

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ten temat nie ma teraz nic wspólnego o smyczkowych solówkach u Japończyków. A temat o Iwashiro może być ciekawy. Zresztą ja sam dość słabo znam tego kompozytora. A to co poznałem, nie sprawiło, aby dołączył do mojego TOP 5 Japońskich Kompozytorów Muzyki Filmowej. W skrócie TOP 5 JKMFBucholc Krok pisze:To może spowodować lawinę. Lepiej jak jest taki konkretny moim zdaniem.Wawrzyniec pisze:Taro Iwashiro - Rozważania

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hej, ja co najmniej dwa całe soundtracki słuchałem. 

ŁAŁ
to tak jakbyś słuchał tylko dwóch Williamsów lub Hansów 

#FUCKVINYL