Alberto Iglesias - Even the Rain (Tambien la lluvia)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#16 Post autor: Wawrzyniec » wt mar 01, 2011 00:58 am

Ameryka Południowa :? A więc latynoskie brzmienie :? To nie dziękuję. Za dużo się tego ostatnio klimatów osłuchałem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#17 Post autor: Adam » wt mar 01, 2011 08:48 am

Tomek pisze:Ale na dwóje ten score zdecydowanie nie jest :P
jak nie jak dostaje :P

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#18 Post autor: Mystery » wt mar 01, 2011 16:12 pm

Wawrzyniec pisze:Ameryka Południowa :? A więc latynoskie brzmienie :? To nie dziękuję. Za dużo się tego ostatnio klimatów osłuchałem.
Pewnie, Iglesias godzinę rzępoli na gitarze, a w tle asystuje mu kozi chór.

A tak na serio to dość efektowna ścieżka. Sekcja smyczkowa robi tu piorunujące wrażenie, elektronika i jej stosowanie również jest ciekawe. Całość może jest nieco utrzymana w dusznej atmosferze, ale i tak atrakcyjne to granie, szczególnie esencja całej ścieżki, czyli 10 minutowy "Ciudad asediada", który z pewnością nie pozostawi słuchacza obojętnym. Przy dobrym humorze, może nawet i 3.5 można by było dać :wink:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#19 Post autor: Wawrzyniec » wt mar 01, 2011 21:26 pm

Mystery Man pisze:
Wawrzyniec pisze:Ameryka Południowa :? A więc latynoskie brzmienie :? To nie dziękuję. Za dużo się tego ostatnio klimatów osłuchałem.
Pewnie, Iglesias godzinę rzępoli na gitarze, a w tle asystuje mu kozi chór.
Śmiej się jeśli chcesz, ale sam byś miał dość takich rytmów, gdybyś musiał je codziennie w metrze i kolejce miejskiej słuchać. :roll:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

ODPOWIEDZ