Intrada - 08.02

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

Re: Intrada - 08.02

#16 Post autor: Bucholc Krok » sob lut 05, 2011 15:32 pm

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

bladerunner

#17 Post autor: bladerunner » sob lut 05, 2011 16:21 pm

dobra cena !

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#18 Post autor: Bucholc Krok » sob lut 05, 2011 18:35 pm

Ale ma rysy. A jak partacze informują, że ma rysy to znaczy, że jednak stan jest dość poważny. :) Widziałem ich płyty "near mint"...
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#19 Post autor: Bucholc Krok » wt lut 08, 2011 08:49 am

Les Baxter - House of Usher :!:

Obrazek

Battlestar Galactica zostało ok. 1100 sztuk. :)

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#20 Post autor: Althazan » wt lut 08, 2011 11:13 am

Dobrze mówiłem, że tym razem nic dla mnie... 8)
Nigdy jakoś nie przepadałem za serialami typu "Battlestar Galactica"... Dla miłośników gratka, dla innych - odpoczynek :)

bladerunner

#21 Post autor: bladerunner » wt lut 08, 2011 11:29 am

poleży :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#22 Post autor: Bucholc Krok » wt lut 08, 2011 14:44 pm

Baxter może i poleży (raptem 300 zeszło), ale BG już nie ma 2/3. Jeśli kogoś ten tytuł interesuje to ja bym do jutra nie czekał. :)

bladerunner

#23 Post autor: bladerunner » wt lut 08, 2011 17:03 pm

posłuchałbym tego suchara, ale szkoda mi kasy na to wydanie bo nie wiem czy dobra muza :? . Może jakiś Flac Bucholcu ?:P

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#24 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » wt lut 08, 2011 17:14 pm

bladerunner pisze:posłuchałbym tego suchara, ale szkoda mi kasy na to wydanie bo nie wiem czy dobra muza :? . Może jakiś Flac Bucholcu ?:P
Po próbkach szału nie ma, a może to ja miałem skurwiały dzień i nie doceniam tego geniuszu :roll: Lepiej Bladu kup sobie SpyGame i będziesz na pewno zadowolony.

bladerunner

#25 Post autor: bladerunner » wt lut 08, 2011 17:16 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:
bladerunner pisze:posłuchałbym tego suchara, ale szkoda mi kasy na to wydanie bo nie wiem czy dobra muza :? . Może jakiś Flac Bucholcu ?:P
Po próbkach szału nie ma, a może to ja miałem skurwiały dzień i nie doceniam tego geniuszu :roll: Lepiej Bladu kup sobie SpyGame i będziesz na pewno zadowolony.
chujowy dzień w pracy :? :?: Kupię , oczywiście, że kupię, ale zastanawiam się co dokupić by się na darmową wysyłkę załapać :) .

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#26 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » wt lut 08, 2011 17:26 pm

bladerunner pisze: chujowy dzień w pracy :? :?:
Mało powiedziane, naprawdę, tak skurwiałego dnia nie miałem już bardzo dawno.
Kupię , oczywiście, że kupię, ale zastanawiam się co dokupić by się na darmową wysyłkę załapać :)
To już musisz sam pokombinować. Ja tam pierdole to wszystko i idę się napić.

bladerunner

#27 Post autor: bladerunner » wt lut 08, 2011 17:30 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze: To już musisz sam pokombinować. Ja tam pierdole to wszystko i idę się napić.
Zdrowe podejście, problemy trzeba zapić :) !!. Szkoda, że nie wszyscy na forum to rozumieją :? :wink:

Wraith
Szofer w RCP

#28 Post autor: Wraith » wt lut 08, 2011 18:40 pm

Ha! Galactica! Brawo Intrada!

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#29 Post autor: Bucholc Krok » wt lut 08, 2011 19:16 pm

Flak? :? Adam jest specjalistą od flaków. :P
nadszyszkownik Kilkujadek pisze: Po próbkach szału nie ma, a może to ja miałem skurwiały dzień i nie doceniam tego geniuszu :roll:
Moim zdaniem "Chatę" można wziąć w ciemno. 8)

Battlestar - 902
House - 165 (przez ostatnie 3 godziny zeszło 600-700 sztuk. Dziwne, że jeszcze limitu na głowę nie dali. Może się boją, że im w ogóle siądzie sprzedaż i wolą nie ryzykować. :))

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#30 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 09, 2011 09:17 am

No i House of Usher poszła. Ciekawe, że na stronie Intrady jest "Sold Out" a w koszyku jeszcze ją mam (od wczoraj) i mogę kupić 2 sztuki (przy 2 sztukach znika ten czerwony napis).

ODPOWIEDZ