Nie wybaczęKoper pisze:To lista zwycięzców od 1960 r. (wcześniejsze póki co sobie darujmy) - zrobiłem małe kopiuj/wklej (i częściowo delete też) ze strony Tomka Rokity, mam nadzieję, że mi wybaczy.
![]()
And the Oscar goes to...
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Eee... Jakby się chociaż rozbierała w tym filmiePaweł Stroiński pisze:Co, Salma się nie podoba?
A score Goldenthala... takie tam latynoskie nuty... Pewnie w Akademii było trochę latynosów.
Rozbiera się (i to w scenie lesbijskiej) i tańczy tango z samą Ashley Judd więc nie marudźKoper pisze:Eee... Jakby się chociaż rozbierała w tym filmiePaweł Stroiński pisze:Co, Salma się nie podoba?Albo jakby towarzyszyła jej jakaś banda facetów z karabinami jak w "Desperado" i coś się działo... A, tak... To nie dla mnie.
:D
Jesteście niesprawiedliwi wobec Goldenthala. Facet napisał muzykę naprawdę daleko odbiegającą od swego mrocznego, nieprzystępnego stylu. Tylko mi nie marudzić, że on jest za mroczny następnym razem...Koper pisze: A score Goldenthala... takie tam latynoskie nuty... Pewnie w Akademii było trochę latynosów.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak widziałem fragmenty jak moja siostra oglądała to wszelkie sceny erotyczne to były raczej pseudoerotyczne- więcje trzeba się było domyślać niż pokazano. Ale może przegapiłem, co ciekawsze...
A Goldenthal jakoś nigdy nie należał do moich ulubionych kompozytorów, aczkolwiek jego Adagia z Alien 3 i Final Fantasy bardzo lubię.
A Goldenthal jakoś nigdy nie należał do moich ulubionych kompozytorów, aczkolwiek jego Adagia z Alien 3 i Final Fantasy bardzo lubię.