Jak rzyć, panie premierze?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Jak rzyć, panie premierze?
A czym ją pan karmisz? Owczarek kaukaski to podłe bydlę. Nie dla nerwowych. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
mięsem głównie, odpadkami mięsnymi, znajomy pracuje w cateringu, sunia waży niecałe 50 kg i faktycznie nie chcielibyśmy żeby była głodna i niezadowolonaBucholc Krok pisze:A czym ją pan karmisz? Owczarek kaukaski to podłe bydlę. Nie dla nerwowych.

W Rosji to tworzą jeszcze lepsze teorie spiskowe niż u nas, rzekomo to Polacy odpowiadają za katastrofę, bo zmieniliśmy tor lotu:
http://politikus.ru/events/24650-mnenie ... oinga.html
Jakby tak człowiek codziennie przeglądał tylko rosyjskie portale i oglądał rosyjską telewizję to by doszedł do wniosku, że Polska to jakieś supermocarstwo, które razem z USA chce przejąć kontrolę nad światem
http://politikus.ru/events/24650-mnenie ... oinga.html
Jakby tak człowiek codziennie przeglądał tylko rosyjskie portale i oglądał rosyjską telewizję to by doszedł do wniosku, że Polska to jakieś supermocarstwo, które razem z USA chce przejąć kontrolę nad światem

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Durnie. Gdybyśmy mieli jakiekolwiek moce sprawcze to już Putin dawno by pływał w jakimś oceanie. Ale kamieniami (nawet kupą wspartą c i d) do samolotu się nie dorzuci. Chociaż jakby tak cały rząd razem z sejmem i senatem stanęli jeden na drugim z naszym Premierem na czele na samym szczycie tej konstrukcji i z dołu szybko by podawali kamienie do Premiera, to może i którymś by dorzucił.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To sobie wrzuć kilka do tłumacza w Googlu. Generalnie wszyscy źli i knują, tylko biedna Rosja i separatyści. Nawet coś tam mi wyskoczyło, że Polska jakąś wojnę rozpoczęła. I chyba nie chodziło o PiS i PO. 

W komentarzach prawie wszyscy się zgadzają, Polska po raz kolejny chce wywołać wojnę (w 1939 to też my to rzekomo zrobiliśmy), obrażanie Polaków, najbardziej nikczemny naród w Europie, Polacy pederaści
Niektórzy myśleli, że czarne skrzynki tam zostaną i mówili, że powinniśmy (Ruscy) je jak najszybciej zabrać do Moskwy, bo tylko tam mogą zostać rzetelnie przebadane

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie tak źle. Mogły być pedofile.Templar pisze:Polacy pederaści![]()
A już ich nie zabrali?Niektórzy myśleli, że czarne skrzynki tam zostaną i mówili, że powinniśmy (Ruscy) je jak najszybciej zabrać do Moskwy, bo tylko tam mogą zostać rzetelnie przebadane
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
^^ No co, zachowała się jak typowa kobieta
A jednocześnie jak typowy facet, rzucający drugiemu rękawicę i żądający satysfakcji
W każdym razie - patologia w zachowaniu po obu stronach. Bawi mnie to jakie ludzie mają czasami problemy
A tak poza tym, lubię tę panią redaktor 

Mnie rozwala hipokryzja zarówno lewactwa, jak i prawactwa, Boni obraził Korwina, ten go za to spoliczkował, lewaki - skandal, Korwin ludzi bije, zaraz pewnie będzie strzelał, Zawisza obraża Rafalalę i zostaje spoliczkowany - brawo, walka o honor i wolność, tak samo w drugą stronę, prawaki - Korwin broni swojego honoru, bardzo dobrze zrobił, a w drugim przypadku "pedały nas bijo, niedługo będą robić obozy koncentracyjne dla 'normalnych' ludzi" 

Teraz sobie włączyłem ten program od początku: https://www.youtube.com/watch?v=QhEh73nrUBc (z felietonem opowiadającym o co w ogóle poszło z tą Rafalalą) i jestem załamany
Ludzie obecnie naprawdę nie potrafią trzymać nerwów na wodzy i bardzo łatwo dają się wyprowadzić z równowagi. Zarówno chodzi o przemoc fizyczną jak i słowną. I mamy takie medialne sensacje. A najśmieszniejsze, że każda ze stron ma trochę racji, ale sposób w jaki do tego dochodzą dyskredytuje obie strony. Nie lubię skrajności, bo to strasznie zawęża horyzonty.

Hahahaha, następni się podłączyli pod słowo sitwa 

Tylko że z PiSu i PO to taka prawica jak ze mnie królowa brytyjska

Tylko że z PiSu i PO to taka prawica jak ze mnie królowa brytyjska

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Rafalala, Bliski Wschód, nawet Ukraina. Cholera, wszędzie brakuje umiaru. Cieszę się, że ktoś się ze mną zgadzahp_gof pisze:Teraz sobie włączyłem ten program od początku: https://www.youtube.com/watch?v=QhEh73nrUBc (z felietonem opowiadającym o co w ogóle poszło z tą Rafalalą) i jestem załamanyLudzie obecnie naprawdę nie potrafią trzymać nerwów na wodzy i bardzo łatwo dają się wyprowadzić z równowagi. Zarówno chodzi o przemoc fizyczną jak i słowną. I mamy takie medialne sensacje. A najśmieszniejsze, że każda ze stron ma trochę racji, ale sposób w jaki do tego dochodzą dyskredytuje obie strony. Nie lubię skrajności, bo to strasznie zawęża horyzonty.

Właśnie miałem napisać, że jeszcze brakuje mi bójek w naszym parlamencie, takich jakie nie raz bywały na Ukrainie
Nie mówię obecnej sytuacji, tylko o tym: https://www.youtube.com/watch?v=tukiYTMmHvg Ale myślę, że to tylko kwestia czasu...