Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#1396 Post autor: Bucholc Krok » sob lip 12, 2014 21:17 pm

A czym ją pan karmisz? Owczarek kaukaski to podłe bydlę. Nie dla nerwowych. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#1397 Post autor: kiedyśgrześ » pn lip 14, 2014 14:47 pm

Bucholc Krok pisze:A czym ją pan karmisz? Owczarek kaukaski to podłe bydlę. Nie dla nerwowych. :)
mięsem głównie, odpadkami mięsnymi, znajomy pracuje w cateringu, sunia waży niecałe 50 kg i faktycznie nie chcielibyśmy żeby była głodna i niezadowolona :)
Obrazek

Templar

#1398 Post autor: Templar » pt lip 18, 2014 18:42 pm

W Rosji to tworzą jeszcze lepsze teorie spiskowe niż u nas, rzekomo to Polacy odpowiadają za katastrofę, bo zmieniliśmy tor lotu:

http://politikus.ru/events/24650-mnenie ... oinga.html

Jakby tak człowiek codziennie przeglądał tylko rosyjskie portale i oglądał rosyjską telewizję to by doszedł do wniosku, że Polska to jakieś supermocarstwo, które razem z USA chce przejąć kontrolę nad światem :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#1399 Post autor: Bucholc Krok » pt lip 18, 2014 18:59 pm

Durnie. Gdybyśmy mieli jakiekolwiek moce sprawcze to już Putin dawno by pływał w jakimś oceanie. Ale kamieniami (nawet kupą wspartą c i d) do samolotu się nie dorzuci. Chociaż jakby tak cały rząd razem z sejmem i senatem stanęli jeden na drugim z naszym Premierem na czele na samym szczycie tej konstrukcji i z dołu szybko by podawali kamienie do Premiera, to może i którymś by dorzucił.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#1400 Post autor: Bucholc Krok » pt lip 18, 2014 20:36 pm

To sobie wrzuć kilka do tłumacza w Googlu. Generalnie wszyscy źli i knują, tylko biedna Rosja i separatyści. Nawet coś tam mi wyskoczyło, że Polska jakąś wojnę rozpoczęła. I chyba nie chodziło o PiS i PO. :mrgreen:

Templar

#1401 Post autor: Templar » pt lip 18, 2014 20:42 pm

W komentarzach prawie wszyscy się zgadzają, Polska po raz kolejny chce wywołać wojnę (w 1939 to też my to rzekomo zrobiliśmy), obrażanie Polaków, najbardziej nikczemny naród w Europie, Polacy pederaści :mrgreen: Niektórzy myśleli, że czarne skrzynki tam zostaną i mówili, że powinniśmy (Ruscy) je jak najszybciej zabrać do Moskwy, bo tylko tam mogą zostać rzetelnie przebadane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#1402 Post autor: Bucholc Krok » pt lip 18, 2014 20:57 pm

Templar pisze:Polacy pederaści :mrgreen:
Nie tak źle. Mogły być pedofile.
Niektórzy myśleli, że czarne skrzynki tam zostaną i mówili, że powinniśmy (Ruscy) je jak najszybciej zabrać do Moskwy, bo tylko tam mogą zostać rzetelnie przebadane
A już ich nie zabrali?

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#1403 Post autor: kiedyśgrześ » pt sie 01, 2014 06:53 am

Obrazek

:P
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#1404 Post autor: Kaonashi » czw sie 07, 2014 11:10 am

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

hp_gof

#1405 Post autor: hp_gof » czw sie 07, 2014 12:02 pm

^^ No co, zachowała się jak typowa kobieta :mrgreen: A jednocześnie jak typowy facet, rzucający drugiemu rękawicę i żądający satysfakcji :mrgreen: W każdym razie - patologia w zachowaniu po obu stronach. Bawi mnie to jakie ludzie mają czasami problemy ;) A tak poza tym, lubię tę panią redaktor :D

Templar

#1406 Post autor: Templar » czw sie 07, 2014 12:15 pm

Mnie rozwala hipokryzja zarówno lewactwa, jak i prawactwa, Boni obraził Korwina, ten go za to spoliczkował, lewaki - skandal, Korwin ludzi bije, zaraz pewnie będzie strzelał, Zawisza obraża Rafalalę i zostaje spoliczkowany - brawo, walka o honor i wolność, tak samo w drugą stronę, prawaki - Korwin broni swojego honoru, bardzo dobrze zrobił, a w drugim przypadku "pedały nas bijo, niedługo będą robić obozy koncentracyjne dla 'normalnych' ludzi" :mrgreen:

hp_gof

#1407 Post autor: hp_gof » czw sie 07, 2014 12:29 pm

Teraz sobie włączyłem ten program od początku: https://www.youtube.com/watch?v=QhEh73nrUBc (z felietonem opowiadającym o co w ogóle poszło z tą Rafalalą) i jestem załamany :( Ludzie obecnie naprawdę nie potrafią trzymać nerwów na wodzy i bardzo łatwo dają się wyprowadzić z równowagi. Zarówno chodzi o przemoc fizyczną jak i słowną. I mamy takie medialne sensacje. A najśmieszniejsze, że każda ze stron ma trochę racji, ale sposób w jaki do tego dochodzą dyskredytuje obie strony. Nie lubię skrajności, bo to strasznie zawęża horyzonty.

hp_gof

#1408 Post autor: hp_gof » czw sie 07, 2014 12:41 pm

Hahahaha, następni się podłączyli pod słowo sitwa :D

Obrazek

Obrazek

Tylko że z PiSu i PO to taka prawica jak ze mnie królowa brytyjska :mrgreen:

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#1409 Post autor: Paweł Stroiński » czw sie 07, 2014 13:18 pm

hp_gof pisze:Teraz sobie włączyłem ten program od początku: https://www.youtube.com/watch?v=QhEh73nrUBc (z felietonem opowiadającym o co w ogóle poszło z tą Rafalalą) i jestem załamany :( Ludzie obecnie naprawdę nie potrafią trzymać nerwów na wodzy i bardzo łatwo dają się wyprowadzić z równowagi. Zarówno chodzi o przemoc fizyczną jak i słowną. I mamy takie medialne sensacje. A najśmieszniejsze, że każda ze stron ma trochę racji, ale sposób w jaki do tego dochodzą dyskredytuje obie strony. Nie lubię skrajności, bo to strasznie zawęża horyzonty.
Rafalala, Bliski Wschód, nawet Ukraina. Cholera, wszędzie brakuje umiaru. Cieszę się, że ktoś się ze mną zgadza :)

hp_gof

#1410 Post autor: hp_gof » czw sie 07, 2014 13:21 pm

Właśnie miałem napisać, że jeszcze brakuje mi bójek w naszym parlamencie, takich jakie nie raz bywały na Ukrainie :D Nie mówię obecnej sytuacji, tylko o tym: https://www.youtube.com/watch?v=tukiYTMmHvg Ale myślę, że to tylko kwestia czasu...

ODPOWIEDZ