Myślę że mniej jak 450 to nie będzie. Patrząc na dynamikę spadków poprzedniej części tak samo było tąpnięcie w 2 dekadzie nowego roku, a dalej już ten wózek będą ciągnęły seanse premium, bo Imaxy i sale VIP nie będą miały nic ciekawszego do zaoferowania co najmniej do końca lutego. W ten weekend podziałał efekt wielu nowości ale i tak to zadziałało tylko pierwszego dnia, bo drugiego już większym zainteresowaniem znów się cieszył Avatar, także jest zdecydowanie gorzej jak w przypadku dwójki - to fakt - ale zaraz że się skończył? Za granicą Fire and Ash hula aż miło, więc nikt nie będzie płakał po końcowym wyniku w USAMystery pisze: ↑ndz sty 11, 2026 22:50 pmTeraz ma 342 mln, a w weekend doszło 21 mln, po spadku prawie -50 i utracie 135 kin. Będą jaja jak nie przegoni Lilo i Minecrafta, oba po 423 mln.Ghostek pisze: ↑ndz sty 11, 2026 19:25 pmRaczej antyreklama.
Avatar słabiej niż sądziłem, ale w przyszłych tygodniach nie widać na horyzoncie większych premier więc Imaxy i seanse premium dalej będą dla Camerona. 1,6 mld pewne, ale co dalej to zobaczymy pod koniec stycznia. Mam jednak wrażenie że w USA licznik zatrzyma się przed 500mln. Duży spadek w porównaniu do WoW.
BOX OFFICE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: BOX OFFICE

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: BOX OFFICE
Pomiędzy pierwszą a drugą częścią minęło 13 lat, do tego jedynka była najlepiej zarabiającym filmem w historii, trójka pojawiła się tylko trzy lata po dwójce i Ludzie już tak nie czekali jak na dwójkę, więc to logiczne, że wpływy są niższe - i tak jestem zaskoczony, że dwójka tuż po pandemii tak dużo zarobiła.
Zwierzogród 2 pewnie pod koniec stycznia lub na początku lutego trafi do sprzedaży na VOD, ale pewnie ten 1,700 milionów zarobi i może przebić Inside Out 2.
Zwierzogród 2 pewnie pod koniec stycznia lub na początku lutego trafi do sprzedaży na VOD, ale pewnie ten 1,700 milionów zarobi i może przebić Inside Out 2.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John