Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
Re: Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
3 półka od lewej = epicki szacun
<ok> <brawa>

#FUCKVINYL
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
czemu eurosport nie w jakości HD? 

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
20 zł dodatkowo do kablówki za dwa Eurosporty i Polsaty Sport w HD. Za C+ - 6 kanałów aż 40 zł ...bladerunner22 pisze:czemu eurosport nie w jakości HD?

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
to tak samo jakby zapytać, czy ktoś jeszcze płyty CD kupuje ?Ghostek pisze:To ktoś jeszcze TV ogląda??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Lisku mam Eurosporty i Polsat Sporty w HD za 8 zł miesecznie w IPLA, mam LTE z cyfrowego polsatu.

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- lis23
[quote="bladerunner22"
Lisku mam Eurosporty i Polsat Sporty w HD za 8 zł miesecznie w IPLA, mam LTE z cyfrowego polsatu.
Niestety mój tv nie obługuje Flash Player meh i nie jest kompatybilny z IPLA.[/quote]
Ja mam kablówkę - Telpol i tutaj za pakiet pięciu programów sportowych w HD ( Polsat Sport, Polsat Sport Extra, Polsat Sport News, Eurosport, Eurosport 2 ) trzeba dopłacić 20 zł miesięcznie, a za sześć programów C+ aż 40 zł, a i tak płacę już 110 zł za kablówkę i neta.

Ja mam kablówkę - Telpol i tutaj za pakiet pięciu programów sportowych w HD ( Polsat Sport, Polsat Sport Extra, Polsat Sport News, Eurosport, Eurosport 2 ) trzeba dopłacić 20 zł miesięcznie, a za sześć programów C+ aż 40 zł, a i tak płacę już 110 zł za kablówkę i neta.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
XIX wiek normalnieGhostek pisze:To ktoś jeszcze TV ogląda??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Pytanie powinno być inne. Kto w ogóle jeszcze pasjonuje się sportem wyczynowym? W dodatku płacąc za możliwość oglądania.
Przecież to wszystko wuj na wodę. Im większa forsa, tym większy kant. A ludzie płacą i jeszcze się tym g. jarają.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Bucholczyku drogi całe życie to jeden wielki kantBucholc Krok pisze:Pytanie powinno być inne. Kto w ogóle jeszcze pasjonuje się sportem wyczynowym? W dodatku płacąc za możliwość oglądania.Przecież to wszystko wuj na wodę. Im większa forsa, tym większy kant. A ludzie płacą i jeszcze się tym g. jarają.

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Na razie ubogo, ale za zbieranie wziąłem się dwa miesiące temu. Wcześniej zdarzało mi się kupić 1-2 płytki rocznie i oprócz Conana od Intrady były to głównie pozycje po 20 zeta z półki w MM czy Empiku.

Do tego jeszcze Batman Begins i Death Machine dołączone do wydań BD/DVD.

Do tego jeszcze Batman Begins i Death Machine dołączone do wydań BD/DVD.
Ostatnio zmieniony śr lis 30, 2016 22:21 pm przez Gieferg, łącznie zmieniany 1 raz.
- galljaronim
- John Powell
Nieźle. Nie przejmuj się, każdy kiedyś zaczynał. Oby kolekcja się szybko rozrastała[emoji6]
To już tradycja .Rok 2016 -podsumowanie wydawnicze w moim posiadaniu
To był dobry rok .Zyczę Wam wszystkim w 2017r.Zdrowia , pieniędzy na CD i spotkań w gronie takich pasjonatów jak te Forum

To był dobry rok .Zyczę Wam wszystkim w 2017r.Zdrowia , pieniędzy na CD i spotkań w gronie takich pasjonatów jak te Forum

- lis23
Co to za wydanie "Tin Tina"? Tracklista ta sama, co na regularu?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Tracklista identyczna jak na innych wydaniach albumowych .Te na zdjęciu to wydanie Japońskie z inną okładką .lis23 pisze:Co to za wydanie "Tin Tina"? Tracklista ta sama, co na regularu?

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Zacne zakupyMichal pisze:Tracklista identyczna jak na innych wydaniach albumowych .Te na zdjęciu to wydanie Japońskie z inną okładką .lis23 pisze:Co to za wydanie "Tin Tina"? Tracklista ta sama, co na regularu?