BRIAN TYLER - THE EXPENDABLES 2 (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: BRIAN TYLER - THE EXPENDABLES 2 (2012)
Ale pod jakim względem wygląd może mieć negatywny wpływ na jego muzykę. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie pamiętam tego arcylogicznego wywodu, niestety.
szybkie samochody tam ma każdy, a szybkie laski? akurat on jest z jedną i tą samą od 4 lat.Paweł Stroiński pisze:On raczej preferuje sexy samochody i szybkie laski
owszem bo to był początek kariery i tak wyglądał, nie miał osiagniec, do tego napisał mega kupowaty score i słusznie to wtedy skwitowałem. ale to nie znaczy że po paru latach musi być opinia taka sama o człowieku tym bardziej ze ma juz duze osiagnieciaPaweł Stroiński pisze:Adam, nim się oburzysz, pamiętaj, że ty jako pierwszy napisałeś o tym, że wygląda jak chłopak z boysbandu (recenzja Godsend) i z tekstu trochę wynika, jakby jego wygląd miał negatywny wpływ na jakość jego muzyki
i po co znów ten temat o szybkich samochodach?
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
Williams też?Adam pisze:szybkie samochody tam ma każdy
Patrzcie, jaki monogamista! Zaraz jubileusz będzieAdam pisze: a szybkie laski? akurat on jest z jedną i tą samą od 4 lat.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie do końca. Teraz jest w modzie mieć samochody hybrydowe, gdyż wciskasz ludziom, że dbasz o środowisko. Normalnie liczba gwiazd, która jeździ Pirusem jest długa jak kolej Transsyberyjska.Adam pisze:szybkie samochody tam ma każdy
Nie rozumiem.Adam pisze:jak Zimmer wyglądał w latach 80? jak Modern Talking i jakoś Wawrzyńcowi to nie przeszkadza
Sorry Adam, ale to Ty kiedyś wyjechałeś z pokazywaniem garażu Tylera i po prostu teraz to się tak ciągnie. I ja np. nie mogę sobie skojarzyć Tylera po jego muzyce, ale te zdjęcia doskonale pamiętam.Adam pisze:i po co znów ten temat o szybkich samochodach?przezywacie po raz enty to jak mrówka okres. koleś ma auto za 250 tys zł i wielkie halo
Podobno maszyna Williamsa pokonuje trasę do Kessel w mniej niż dwanaście parseków.Wojtek pisze:Williams też?Adam pisze:szybkie samochody tam ma każdy
Adam pisze: a szybkie laski? akurat on jest z jedną i tą samą od 4 lat.
Wojtek pisze:Patrzcie, jaki monogamista! Zaraz jubileusz będzie
będzie rozpierducha - budżet 100 mln $
data premiery ustalona na 17.08.
NO CD = NO SALE
Tylko 20 mln $ więcej od jedynki, ale doszło parę nazwisk, więc nie dziwo, choć w sumie dla emerytów za wiele się nie płaciAdam pisze:będzie rozpierducha - budżet 100 mln $data premiery ustalona na 17.08.
będzie też Djoković grający sam siebie
na portalu tenisowym wyczytałem że miał 1 dzień zdjęciowy 
NO CD = NO SALE
I pewnie 1 milion wpadł na kontoAdam pisze:będzie też Djoković grający sam siebiena portalu tenisowym wyczytałem że miał 1 dzień zdjęciowy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zobaczymy. Nawet jak dadzą te parę fucków i CGI krew, to pewnie będzie to samo co w poprzedniej części. Obejrzę, ale jak tylko ktoś załatwi mi jakiś dobry towar.
A o muzyce Tylera, na razie ani widu, ani słychu. Nie powinien się już jakiś przedsmak pojawić.
Bardzo bym chciał, aby tym razem Tyler jakiś lepszy stworzył, który od razu będzie mi się kojarzył z nakoksowanymi twardzielami. Ale to chyba wishful thinking 
A o muzyce Tylera, na razie ani widu, ani słychu. Nie powinien się już jakiś przedsmak pojawić.
to włącz Mayhem And Finale i zobaczysz od razu biegnącego Slya z giwerą
a o muzie nic nie słychać bo premiera filmu dopiero w sierpniu przecież - jeszcze nawet pierwszej wersji montazowej nie ma. teraz robią efekty.
a o muzie nic nie słychać bo premiera filmu dopiero w sierpniu przecież - jeszcze nawet pierwszej wersji montazowej nie ma. teraz robią efekty.
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ja tam nic nie widzę. Typowa nawalanka Tylera, jak pamiętam ten score, kiedy go ostatnio słuchałem...
półtora roku temu?
półtora roku temu?