Brian Reitzell – Hannibal (TV Series)
Re: Brian Reitzell – Hannibal (TV Series)
przecież to tytuły odcinków
trzeci sezon praktycznie nie miał łaciny czy japońskich nazw potraw. a długości bym się nie czepiał bo planktonu przecież nie ma.

#FUCKVINYL
Nareszcie normalna tracklista
Utwory nadal nazywają się tak jak odcinki z których pochodzą i na szczęście z każdego będzie po kilka reprezentantów, a nie jakieś zbitki uformowane w ciągnące się nierówne suity.
Co prawda sezon 1 i 2 słuchałem tylko po razie i do dzisiaj nie mam ochoty na powrót, to ten 3 sezon przesłuchałbym choćby i teraz.

Co prawda sezon 1 i 2 słuchałem tylko po razie i do dzisiaj nie mam ochoty na powrót, to ten 3 sezon przesłuchałbym choćby i teraz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niby tak, ale urok pierwszych soundtracków właśnie na tym polegał. Najlepiej przy zgaszonym świetle słuchało się na słuchawkach. Przy czym trzeba było ustawić głośność na fulla. I nic, nic, prawie nic nie słychać, nagle ŁUP, ŁUP, ŁUP, potem świst, świst, świst, znowu nic, potem znowu jakieś odgłosu, znowu cicho, potem po 10 minutach na 30 sekund jakiś ładny fragment i to nawet melodyjny.
Miało to swój niepowtarzalny klimat.
Miało to swój niepowtarzalny klimat.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
I 4 takie soundtracki wystarczą, chociaż kto wie, może między tymi kawałkami będą takie przejścia, że i tak się będzie słuchało jak jednej długaśnej suity.
A jak do trumny jeszcze wszedłeś, to już w ogóle kosmos :>Wawrzyniec pisze:Najlepiej przy zgaszonym świetle słuchało się na słuchawkach.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przesłuchałem na razie tych fragmentów co są na itunsie i podoba mi się to co słyszę. Są nawiązania do poprzednich części, ale rzeczywiście jawi się to wszystko jakoś bardziej przystępne. Plus ten utwór zapowiada się wybornie:
16. Love Crime from the Wrath of the Lamb (feat. Siouxsie Sioux) (5:24)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ponoć soundtrack już jest dostępny w "sklepach". U mnie jedynie taki problem, że "sklepy" są zamknięte, dlatego też za podrzucenie byłbym wdzięczny. 

już od 4.12 jest w sklepach
na razie słuchałem tylko Vol2, bo w serialu 2 połowa odcinków i score do nich miażdzył suty.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobre zwieńczenie. Dokładnie takie płyt(y) się spodziewałem. Przy czym jedną rzecz muszę napisać, obie piosenki są świetne z niesamowitym klimatem. Na razie ciągle do nich wracam. 

przygody hannibala zakończone, muzycznie również. mała ankieta:
który volum uważacie za najlepszy pod względem słuchania i tego żeby był jak to mówi Wawrzyniec "dobry technicznie"
?
który volum uważacie za najlepszy pod względem słuchania i tego żeby był jak to mówi Wawrzyniec "dobry technicznie"

#FUCKVINYL