EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: EPIC FAIL! :D
Ale z łysiną Laty. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wojteł
- John Williams
EPIC FAIL na dziś:
Soundtracksy przysłały mi trzaśniętą płtyę

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Coś mi się zdaje, że Cię listonosz za bardzo nie lubi, bo przy SW też chyba było coś nie takWojtek pisze:EPIC FAIL na dziś:

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Czasem się tak zdarza, że pocztowcy na nocnej zmianie lubią sobie przesyłkami w gałę pograć.Wojtek pisze:EPIC FAIL na dziś:

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Co będzie jutro?Wojtek pisze:EPIC FAIL na dziś:

Kto? Adam znaczy?Soundtracksy
Pęknięta czy porysowana?przysłały mi trzaśniętą płtyę
A czasem też jakiś dupek (np. Edek od partaczy) taką Ci wciśnie i później pitoli, że poczta uszkodziła.Ghostek pisze:Czasem się tak zdarza, że pocztowcy na nocnej zmianie lubią sobie przesyłkami w gałę pograć.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wojteł
- John Williams
Ale jak płyta opakowana w folię bąbelkową, to dałoby rade tak trzasnać, żeby opakowanie popękało i folia się nieco rozdarła?
A płyta z FM przybyła z porysowanymi opakowanie, to się zgadza, mości Templarze. Odnoszę wrażenie, że recenzenci mnie nie szanują 

głupie pytanieWojtek pisze:Ale jak płyta opakowana w folię bąbelkową, to dałoby rade tak trzasnać, żeby opakowanie popękało i folia się nieco rozdarła?![]()

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Adam pisze:sam byłem świadkiem jak mi raz tak opakowaną płytę w dodatkowej kopercie ochronnej babka pieczętowała na poczcie to jak jebła w znaczek żeby wybić kółko z datą to aż słychać było jak pudełko pękło. mało jej nie zabiłem na miejscu a ta zdziwiona o co mi chodzi. kurwy jebane.

to też Cię dziwi? to chyba dawno na poczcie nie byłeś jak baby ładują pieczątki na paczki i listy z mocniejszym zamachem niż Rocky w szczeny przeciwników na ringu 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
A po cholere na pocztę chodzić, w dobie internetu? Sam przesyłek nie nadaję, raz na trzy miechy się po jakiś list przejdę, bo akurat mnie listonosz w domu nie złapie, to się zbytnio nie napatrzę