Też żem kupił z czystej pazerności, ale pewnie wiele zim i wiosen minie zanim się za to zabiorę.

Dzięki. Wiesz jak to śpiewali Tears for Fears "Everyone Wants To Rule The World"
Co do piosenki to tutaj kolejny materiał o tworzeniu Toss A Coin To Your Witcher:
Tylko o ta mala na folii reklamujaca Toss a Coin to your Witcher. Dziwne bo by sie wydawalo, ze taka sama wersja i pewnie z tego samego tloczenia.
Wawrzyniec pisze: ↑pn sie 03, 2020 19:49 pmWiadomo sezon 1 jakiś idealny nie był, ale sezon 2 zapowiada się o wiele lepiej jak widać.
I tak jak na początku byłem trochę sceptyczny wobec Ciri, tak teraz już nie jestem. Teraz tylko oczekuję, że Sonya skomponuje jakiś ładny temat dla niej i nie zarżnie go w miksie. I w sumie nie pogardziłbym, gdyby sezon 2 doczekał się prawdziwej orkiestry.Spoiler:
Ale czy London Sessions musicians, to nie są wynajęci muzyki z różnych sekcji, którzy jednak od razu nie muszą tworzyć całej orkiestry?MichalP pisze: ↑wt sie 04, 2020 04:16 amA swoja droga, to na sciezce do pierwszego sezonu jest prawdziwa orkiestra, tyle ze jest jej malo. Ale momentami ja slychac i w ksiazeczce jest wzmianka o London Sessions musicians.
Ale wrazenie mialem takie same, jakby troche wiecej orkiestry bylo to by co poniektore kawalki nabraly dobrego powera.
O to jak Ci się ułożyło? Gdyż w sumie ułożenie odpowiedniej playlisty z tego soundtracka jest na razie jednym z większych muzycznych wyzwań 2020 roku.MichalP pisze: ↑wt sie 04, 2020 04:16 amI taka ciekawostka. Zrobilem sobie wersje mp3 to posluchania w samochodzie na wyjezdzie i cos przekombinowalem, no i samochodowy odtwarzacz zmieszal dwie plyty razem, biorac po jednym kawalku z kazdej plyty w kolejnosci. No i mi sie odsluch zdecydowanie poprawil tego, bo kilka fajnych utworow z pierwszego krazka skonczylo gdzies pozniej na liscie odsluchowej co powoduje, ze koncowka fajniej wybrzmiewa na koniec i tak nie meczy![]()
No, jeszcze tylko jakieś cameo dla Sonii i będę kontent.Wawrzyniec pisze: ↑pn sie 03, 2020 19:49 pmWiadomo sezon 1 jakiś idealny nie był, ale sezon 2 zapowiada się o wiele lepiej jak widać.
Spoiler: