THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
Elfman ma na koncie jeszcze Darkmana.
dobra dopiszcie do tematu Hansa, na Comic Conie powiedzieli wczoraj już oficjalnie że mistrzunio robi dwójkę.
#FUCKVINYL
Dodajcie jeszcze do Elfmana theme do serialu tv Flash oraz serialu animowanego Batman Tas
może to nie są całe scory ale tematy wymiatają 

Za regulaminemdobra dopiszcie do tematu Hansa, na Comic Conie powiedzieli wczoraj już oficjalnie że mistrzunio robi dwójkę.

Miały być takie plany DC w stosunku do Hansa, a ten poszedł do konkurencji... Co do tego angażu to taki wybór wydaje się być prosty, Spajdi 2 prognozowany jest na największy letni hit 2014, a taki film powinien mieć sygnaturę Hansa, tym bardziej po sukcesach Batmanów i Supermana.2. Temat zakładamy dopiero, gdy pojawi się data premiery ścieżki.
wiem ale ten temat już jest do jedynki, a teraz mamy taki efekt że od kilku zakładek się tu oftopuje o mistrzuniu, więc wystarczy dopisać do nazwy dwójkę i będzie gitMystery pisze:Za regulaminem
2. Temat zakładamy dopiero, gdy pojawi się data premiery ścieżki.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To brzmi logicznie, tym bardziej, że "Interstellar" wychodzi w listopadzie. Mimo wszystko Spiderman to nie jest bohater dla Zimmera i dalej nie cieszę się, a wręcz smucę z tego angażu.Mystery pisze:Miały być takie plany DC w stosunku do Hansa, a ten poszedł do konkurencji... Co do tego angażu to taki wybór wydaje się być prosty, Spajdi 2 prognozowany jest na największy letni hit 2014, a taki film powinien mieć sygnaturę Hansa, tym bardziej po sukcesach Batmanów i Supermana.

@Adam, regulamin to świętość

#WinaHansa #IStandByDaenerys
taaaak? to czemu od kilku zakładek tu oftopicie o dwójce Hansa?

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bo Hans Zimmer jest ponad wszelkie regulaminy i normy. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
<załamka> no to mówie zeby go dopisać tu do tytułu tematu to nie 

#FUCKVINYL
Otwieram lodówkę, a tam znowu Zimmer... Załamka. Nie chcę słuchać nowego brzmienia Spider-mana, zwłaszcza, że podejście Hornera było nawet nawet.
Hansik i Brajan są wreszcie wszędzie
- ahhh piękne jest życie fanboja 

#FUCKVINYL
Brajana jeszcze rozumiem, ale od kiedy jesteś fanbojem Hansa?! Ty potrafisz być fanbojem każdego kompozytora zależnie od tego, od której strony zawieje. Żaden z Ciebie fanboj, tylko zwykła dziwka! 

fanbojem Hansa jestem od połowy lat 90, ale miałem przerwę 2-3 lata temu jak pisał same ścierwa. ale powrócił w chwale like a boss. no i wciąż jest u mnie na półce w Top5 w ilości największej liczby płyt 

#FUCKVINYL
Czasami tak sobie myślę, że każdy powinien sobie w stopce wypisać deklarację czyim jest fanbojem, bo ja się czasami gubię już na tym forum. Mylą mi się nicki, mylą mi się osoby, a kto kogo i kto z kim to ja już nie ogarniam