HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Gdzie jest Koper, kiedy go potrzeba, chciałbym to zobaczyć 

ale fraza original motion picture soundtrack by się serio przydała
dziwnie wygląda tak okładka bez tego, jakby to była solowa płyta...

NO CD = NO SALE
Wow
Pijar to Hansu ma niezły
Aż chce się kupić to wydanie (deluxe) w ciemno, niezależnie od tego jaki jest efekt końcowy samej muzyki
Mam nadzieję, że nie będzie to jedno z rozczarowań roku. I z tą suitą to kapitalny pomysł, wreszcie będzie można posłuchać 100% Zimmera 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
I dobrze sądziłeś.Paweł Stroiński pisze:Tak jak sądziłem, może się zdarzyć w ogóle tak, że Original Sketchbook będzie na drugiej płycie jako jedyny kawałek na regularu. Bo track tak długi.
Zobacz sobie tracklistę: http://www.amazon.com/Man-Steel-Origina ... 8-1#disc_1
Regular:
Disc: 2
1. Man of Steel (Hans' Original Sketchbook)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zimmer ma tendencje do wydawania swoich oryginalnych suit i bardzo często tak robił, nawet na początku kariery (tylko wtedy te kawałki były w filmie jako suita z napisów końcowych).hp_gof pisze:WowPijar to Hansu ma niezły
Aż chce się kupić to wydanie (deluxe) w ciemno, niezależnie od tego jaki jest efekt końcowy samej muzyki
Mam nadzieję, że nie będzie to jedno z rozczarowań roku. I z tą suitą to kapitalny pomysł, wreszcie będzie można posłuchać 100% Zimmera
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Możliwe, że tak, o Driving Miss Daisy trudno powiedzieć, bo ten kawałek nie ma żadnych żywych instrumentów (w ogóle score jest cały na syntezatorach - tak, nawet klarnet jest elektroniczny). Kiedyś Hans mi powiedział, że nagrywa swoje suity z orkiestrą, żeby mieć coś na End Credits, choć nie tylko. Często zdarza się, że nagrane suity się po prostu wkleja do filmu (np. Batmany, także Ostatni samuraj).
Adam pisze: nie chcę nic mówić, ale mistrzunio sobie pojechał okładką - "Człowiek ze Stali - Hans Zimmer"

Adam pisze:szkoda że, qwa, zamiast loga supermena nie dał swojego zdjęciaPaweł Stroiński pisze:do ostatniego zdania.

Cos czuje, ze ten PR przy Skyfall sie bedzie mogl schowac gleboko przy Man of Steel.....
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zobaczymy, na razie Hans nie powiedział nic nierozsądnego, ale jeszcze mamy trochę czasu 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a to cholerny naciągacz, metalowe pudełko sobie wymyślił, potem sprawdzę ile to cudeńko będzie w eu kosztowało 

tylko że wygląda na to że to będzie tylko metalowa obwoluta, albo wielkośc będzie jak normalnego pudełka. na wielgaśne jak w batmanie 2 nie ma co liczyć jeśli to tylko tyle kosztuje..
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
U nas to też będzie, czy tylko w USA?.Adam pisze:
okładka wersji deluxe:
![]()
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

W Europie też, obie edycje, tylko że Sony, nie Watertower. Widziałem na brytyjskim amazonie.
Pytanie tylko, czy będzie dokładnie to samo, bo nie ma jeszcze okładek na Amazonie i jakaś z dupy lista utworów. Na niemieckim sprzedają obie wersje i co ciekawe w przypadku zwykłego wydania tańsza jest wersja z USA (15,99 euro), a europejska 16,99 euro. Natomiast Deluxe z USA 23,99 euro, a od Sony 20,99 euro.
Ostatnio zmieniony sob kwie 27, 2013 16:59 pm przez Templar, łącznie zmieniany 1 raz.