na tym forum chyba sobie jaja robiąhp_gof pisze:Chyba znalazłem odpowiedź na to pytanie:
http://www.dvinfo.net/forum/totem-poll- ... -earn.html
Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tarantino podobno zabiera się wreszcie za spaghetti western i ma nakręcić coś o tytule "Django Unchained". Ciekawe czy znów będzie podkładał stare kawałki, czy może tym razem Ennio mu coś skrobnie nowego. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ennio to sobie może teraz co najwyżej wyskrobać..... aaaaaaa nie powiem 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobre pytanieKoper pisze:Tarantino podobno zabiera się wreszcie za spaghetti western i ma nakręcić coś o tytule "Django Unchained". Ciekawe czy znów będzie podkładał stare kawałki, czy może tym razem Ennio mu coś skrobnie nowego.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Co?Adam Krysiński pisze:Ennio to sobie może teraz co najwyżej wyskrobać..... aaaaaaa nie powiem
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Formalności stało się zadość, Elfman skomponuje do "Frankenweenie" (5 październik 2012). Charlie, Sweeney, Alicja, teraz to, Burtonowi przydałoby się jakiś świeższy projekt, ale najwidoczniej pomysły już mu się pokończyły...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A po drodze będzie jeszcze ten film o rodzinie wampirów z Johnnym Deppem i Evą Green
Jest na co czekać, co oglądać i czego słuchać 
Zapomniałem o "Dark Shadows", na to można śmiało poczekać, tyle, że Depp u Burtona, ale i nie tylko, zaczyna mi się ostatnio powoli nudzić...Wawrzyniec pisze:A po drodze będzie jeszcze ten film o rodzinie wampirów z Johnnym Deppem i Evą GreenJest na co czekać, co oglądać i czego słuchać
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Według mnie będzie fajnie.
Zresztą Burton z ekipą już myśli o kolejnych projektach. Tutaj jest filmik z przygotowania do nowego filmu i można także usłyszeć pierwszych próbek Elfmana:
http://www.youtube.com/watch?v=bFzLRP8e4vE
http://www.youtube.com/watch?v=bFzLRP8e4vE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Williams jest w "bom bom bom" lepszy. :P Boję się, że wyjdzie jak przy Alicji albo jeszcze gorzej...
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Dobre, ale Elfman rżnie trochę z Williamsa

o ile ktoś czeka..
While X-Men: First Class by Henry Jackman is still awaiting an official soundtrack release announcement, but the album has appeared on several European online stores over the last couple of days. Sony Classical has been identified as the label and the soundtrack looks to be released on June 6, 2011 in the UK.
While X-Men: First Class by Henry Jackman is still awaiting an official soundtrack release announcement, but the album has appeared on several European online stores over the last couple of days. Sony Classical has been identified as the label and the soundtrack looks to be released on June 6, 2011 in the UK.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Coś na razie zero reakcji
To może ja powtórzę: Czy ktoś czeka na ten score

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ja. Liczę na to, że Jackman popełni dzieło życia, swoje opus magnum, geniusz nie z tej ziemi i zmiecie wszystkie tegoroczne Desplaty, Williamsy i Powelle... 
Fe.