LA-LA LAND 12-04-2011: MoH BOX 8CD / FIRST KNIGHT 2CD
-
Turek
Re: LA-LA LAND 12-04-2011: MoH BOX 8CD / FIRST KNIGHT 2CD
Jeszcze nie dotarło fuck
A wróciłem z pracy i myślałem że dziś będzie... Ale i sprzęt zakupiłem nowy do słuchania więc jak tylko MoHy dotrą to ho ho 
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Conana już słuchałeś na tym sprzęcie? Jaka różnica w porównaniu z poprzednim?
Ostatnio zmieniony śr kwie 27, 2011 16:35 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Turek
Nie miałem czasu słuchać jakiegoś completnego scoru - przejrzałem tylko wybrane kawałki. I... MASAKRA!!!! "Glamdring" z CR Dwóch Wież odpalony z oryginalnej płyty dvd ze scorem wbił mnie w ziemię! Zupełnie jakbym słuchał innej muzyki, takie detale słychać że szok. Z Conana (oczywiście re-recu) słyszałem Ridersów, Anvil i Theology. Różnica ogromna. I odbiera mowę. Mam wrażenie jakbym słuchał zupełnie co innego, detale i jakość dźwięku to już w ogóle, ta przestrzeń... Odkrywał będę wszystkie scory na nowo. To słuchanie na innym poziomie.
Ostatnio zmieniony śr kwie 27, 2011 21:25 pm przez Turek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wcześniej słuchałeś z kompa czy z jakiegoś normalnego odtwarzacza? Ciekawe jaka by była różnica, gdyby się przesiąść z czytnika komputerowego. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Pozostali powinni się uczyć od LaLi jak płyty wydawać. To że świetnie to jest zrobione to raz, ale jakość nośników zero śladów rys itp., nie to co Intrada czy FSM. Mam autograf Lenertza
szkoda, że nie dali Giaczina.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Turek mam nadzieję, że nie sprzątnąłeś moich Harbethów SHL5 na które pierwszy byłem w kolejceTurek pisze:Jeszcze nie dotarło fuckA wróciłem z pracy i myślałem że dziś będzie... Ale i sprzęt zakupiłem nowy do słuchania więc jak tylko MoHy dotrą to ho ho
-
Turek
Ja nabyłem dwa monitory odsłuchowe KRK Rokit Powered 5.
Grają BOSKO!!!
http://4.bp.blogspot.com/_PyQdczq98H4/T ... 7E-1_3.jpg
Grają BOSKO!!!
http://4.bp.blogspot.com/_PyQdczq98H4/T ... 7E-1_3.jpg
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
No i gonienie zajączka się zaczęło
Gratuluję nowych monitorów, oby służyły długo, wiernie no i bezawaryjnie ma się rozumieć.
-
Turek
Dziękimuaddib_dw pisze:No i gonienie zajączka się zaczęłoGratuluję nowych monitorów, oby służyły długo, wiernie no i bezawaryjnie ma się rozumieć.
Czuję w kościach że jutro będą MoHy
-
Turek
muaddib_dw pisze:Pozostali powinni się uczyć od LaLi jak płyty wydawać. To że świetnie to jest zrobione to raz, ale jakość nośników zero śladów rys itp., nie to co Intrada czy FSM. Mam autograf Lenertzaszkoda, że nie dali Giaczina.
A jak jakość dźwięku? Poprawili?
-
Turek
JEEEEEST!!!!!!!!!! DZISIAJ MOH DOTARŁ!!! I MAM AUTOGRAF LENNERTZA!!!!
Wydanie zajebiste! Mam zawał ! Grafika piękna, płyty też, bogata książeczka, gruba tekturka na całość i oczywiście zajebista muzyka!!!
Wydanie zajebiste! Mam zawał ! Grafika piękna, płyty też, bogata książeczka, gruba tekturka na całość i oczywiście zajebista muzyka!!!
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak to doszła? Przecież miała nie dojść. I jeszcze autograf. Sprawdzałeś adres na paczce? 
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Wydanie tysiąclecia?Turek pisze:JEEEEEST!!!!!!!!!! DZISIAJ MOH DOTARŁ!!! I MAM AUTOGRAF LENNERTZA!!!!![]()
![]()
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zaraz po Conanie.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.