Od Henryka 4 do jęz. niemieckiego - offtop z TOP10
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty masz jakiś problem z psami??Wawrzyniec pisze:Ja noszę ze sobą gaz na psy.Ale w sumie gdyby mnie zaatakował to chyba, rzeczywiście nie miałbym wyboru i nacisnąłbym za spust.
W STALKERA się nagrałeś i myślisz, że to chmarami biega i rzuca się na ludzi?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie każdy z nas ma jakieś fobie. Ja od dzieciństwa boję się psów, nie wiedzieć czemu, gdyż w sumie żaden mnie nie pogryzł, ale ścigać mnie ścigały. Nie lubię psów, oj nie lubię. Boję się psów, oj boję. A ten gaz choć ani razu go nie użyłem, to daje mi poczucie bezpieczeństwa. Zresztą w Niemczech mniej się boję, gdyż tam wszystkie psy są na smyczy, albo szczelnie pozamykane.Koper pisze:Ty masz jakiś problem z psami??
W STALKERA się nagrałeś i myślisz, że to chmarami biega i rzuca się na ludzi?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Uwielbiam tę argumentację. Tak samo jak słynny tekst: "Proszę się nie bać, on nie gryzie". Czy też "Nie bój się, to ci nic nie zrobi".Bucholc Krok pisze:Było nie uciekać.One gonią tylko jak uciekasz.

A w Niemczech w ogóle statystycznie jest więcej kotów niż psów. Kot jest najpopularniejszym zwierzęciem domowym.
A co do psich kup, to są w miastach specjalne automaty na worki na psie kupy, gdyż za "zasranie" miasta można dostać mandat.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Już nie przesadzaj. Pies wyczuwa, kiedy się go boisz.Wawrzyniec pisze:Uwielbiam tę argumentację. Tak samo jak słynny tekst: "Proszę się nie bać, on nie gryzie". Czy też "Nie bój się, to ci nic nie zrobi".![]()
U nas też można dostać, a miasta zasrane.A co do psich kup, to są w miastach specjalne automaty na worki na psie kupy, gdyż za "zasranie" miasta można dostać mandat.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a Zimmer kompozytorem i co z tego?Wawrzyniec pisze:A w Niemczech w ogóle statystycznie jest więcej kotów niż psów. Kot jest najpopularniejszym zwierzęciem domowym.

Ja nie przepadam za bydłem rogatym i nie raz miałem małe wątpliwości jak trzeba było mierzyć działki, na których pasły się dorodne byki, ale cóż... ryzyko zawodowe. A gazu na bydło ani innej broni nie nosiłem.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nic, tylko Was informuję, abyście coś więcej wiedzieli, ale jak nie to nie.Koper pisze:a Zimmer kompozytorem i co z tego?Wawrzyniec pisze:A w Niemczech w ogóle statystycznie jest więcej kotów niż psów. Kot jest najpopularniejszym zwierzęciem domowym.
Miałeś jakieś ciekawe przygody z bydłem, krowami itd.?Koper pisze:[Ja nie przepadam za bydłem rogatym i nie raz miałem małe wątpliwości jak trzeba było mierzyć działki, na których pasły się dorodne byki, ale cóż... ryzyko zawodowe. A gazu na bydło ani innej broni nie nosiłem.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully