Osada bije na głowę Pasję nie bluźnijDanielosVK pisze:Pasja bije na głowę Więźnia Azkabanu, nie bluźnij.
ALEXANDRE DESPLAT - HARRY POTTER i INSYGNIA ŚMIERCI (I & II)
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dlaczego wtryniasz Osadę między Pasję i Więźnia Azkabanu?muaddib_dw pisze:Osada bije na głowę Pasję nie bluźnij :!:DanielosVK pisze:Pasja bije na głowę Więźnia Azkabanu, nie bluźnij.
U mnie z tamtego roku ta lista prezentuje się tak:
1. Osada
2. Pasja
3. Marzyciel
4. Lemony Snicket
5. Więzień Azkabanu
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Ponieważ u mnie wygląda to tak:DanielosVK pisze:Dlaczego wtryniasz Osadę między Pasję i Więźnia Azkabanu?muaddib_dw pisze:Osada bije na głowę Pasję nie bluźnijDanielosVK pisze:Pasja bije na głowę Więźnia Azkabanu, nie bluźnij.
U mnie z tamtego roku ta lista prezentuje się tak:
1. Osada
2. Pasja
3. Marzyciel
4. Lemony Snicket
5. Więzień Azkabanu
1. Osada/Więzień Azkabanu
2. Marzyciel
pozostałe jak wy to nazywacie - zieeew.
-
bladerunner
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
-
bladerunner
A ja tam wszystkie te ścieżki lubię, choć za Pasją nie przepadam tak bardzo jak inni1. Osada
2. Pasja
3. Marzyciel
4. Lemony Snicket
5. Więzień Azkabanu
Czasami LOL wyraża więcej niż 1000 słów, a w tym przypadku jeden nie mógł wystarczyćbladerunner pisze:no jak zwykle albo lol albo mr green
Ostatnio zmieniony ndz gru 05, 2010 12:01 pm przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
posłuchaj że ID4 Complete, Stargate Deluxe, Tomorrow Never Dies Complete czy nawet Godzilli lub Muszkietera.. Każde, no moza poza dwoma ostatnimi bije te Twoja dwa tytuły o kilometry. Zrozum że wreszcie że HGW to pionek. Nikt o gościu nie rozpisuje się i dla wielu nie sitnieje. A tytuły kótre wymieniłem to klasyki uznawane przez ogół, tak branże jak i fanów czy dziennikarzy. Poczytaj sobie jakie prace ludzie pisali o ID4. to jest klasyka lat 90.bladerunner pisze:no jak zwykle albo lol albo mr green
Ostatnio zmieniony ndz gru 05, 2010 12:02 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
-
bladerunner
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara