John Williams bogiem Macieja Wawrzyńca Olecha
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tylko wg jednej religii...Wojtek pisze:Bóstwo w ludzkim ciele. Był już taki jeden 2000 lat temu

Tobie zawsze o coś innego chodzi, ale tak to napiszesz, że robi się z tego farsa.Wawrzyniec pisze:Hej, to sie przeradza w farse, a jak dobrze wiecie to nie oto mi chodzilo.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale dlaczego koze
Koza kojarzy mi sie bardziej z okultyzmem, obrzadkami satanistycznymi i filmem Dario Argento "Kosciol", gdzie koza uprawia seks z jakas tam dziewczyna - Koper wie wiecej w tym temacie, jakby co.
Ale mniejsza o to. Cala ta afera wyniknela, tylko z tego, ze Adamowi delikatnie zwrocilem uwage na bledy w jego zachowaniu. A co z tego wyniklo o to mamy przyklad.

Ale mniejsza o to. Cala ta afera wyniknela, tylko z tego, ze Adamowi delikatnie zwrocilem uwage na bledy w jego zachowaniu. A co z tego wyniklo o to mamy przyklad.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo modlenie się do Williamsa to prawie jak okultyzm.Wawrzyniec pisze:Ale dlaczego kozeKoza kojarzy mi sie bardziej z okultyzmem, obrzadkami satanistycznymi i filmem Dario Argento "Kosciol", gdzie koza uprawia seks z jakas tam dziewczyna - Koper wie wiecej w tym temacie, jakby co.

I z tego, że wyjechałeś, że Big John to bóstwo, a my jesteśmy niewierni i chciałeś nas prawie na stosie palić czy coś w ten deseń...Wawrzyniec pisze:Ale mniejsza o to. Cala ta afera wyniknela, tylko z tego, ze Adamowi delikatnie zwrocilem uwage na bledy w jego zachowaniu. A co z tego wyniklo o to mamy przyklad.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Bo dziewic to jednak trochę szkoda... Chyba, że tych brzydkichWawrzyniec pisze:Ale dlaczego koze![]()

Wawrzyniec pisze:filmem Dario Argento "Kosciol", gdzie koza uprawia seks z jakas tam dziewczyna

Wawrzyniec pisze:Koper wie wiecej w tym temacie, jakby co.
Nie wiedziałem, że mamy konesera kóz na forum

Wawrzyniec pisze:Ale mniejsza o to. Cala ta afera wyniknela, tylko z tego, ze Adamowi delikatnie zwrocilem uwage na bledy w jego zachowaniu. A co z tego wyniklo o to mamy przyklad.
Ja tam nawet nie wiem, w jakim temacie ta cała dyskusja się zaczeła.
A na poważnie, jak dla mnie JW jest najlepszym kompozytorem filmówki i jestem tego fanem. I jak ktoś to nazywa fanbojstwem i chce się z tego śmiać, to ja nie mam nic przeciwko - każda okazja do żartów jest dobra, z siebie też się lubię ponabijać. I farsa, nie farsa, ale na tym forum każdy chyba szanuje dokonania kompozytorów pokroju Williamsa i jeśli czasem będziemy mówić o tym niepoważnie, to ja nie mam nic przeciwko

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wojtek pisze:Wawrzyniec pisze:filmem Dario Argento "Kosciol", gdzie koza uprawia seks z jakas tam dziewczyna
![]()
![]()
Nie koza, tylko szatan. W Dziecku Rosemary też uprawia ino nie jest to bezpośrednio pokazane.

Cenienie gościa będąc jego fanem a bezkrytyczne pisanie, że jest bogiem i że reszta stóp mu nie godna całować, jak to z Warzka wypowiedzi wynika często, to jednak dwie różne kwestie.Wojtek pisze:A na poważnie, jak dla mnie JW jest najlepszym kompozytorem filmówki i jestem tego fanem. I jak ktoś to nazywa fanbojstwem i chce się z tego śmiać, to ja nie mam nic przeciwko - każda okazja do żartów jest dobra, z siebie też się lubię ponabijać. I farsa, nie farsa, ale na tym forum każdy chyba szanuje dokonania kompozytorów pokroju Williamsa i jeśli czasem będziemy mówić o tym niepoważnie, to ja nie mam nic przeciwko
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzek zawsze jest śmiertelnie poważny. Zwłaszcza gdy chodzi o Williamsa lub Zimmera.Wojtek pisze:Wawrzek, teraz to wydziwiasz. Nikt nie mówi, że to jest złe, ale jeśli to był żart z twojej strony, to po prostu został przeze mnie źle odczytany i myślałem, że mówisz poważnie

- Wojteł
- John Williams
To, że my z Wawrzyncem najbardziej lubimy Johna W. i jesteśmy zakochani w jego muzyce, to chyba nic złego. Ty też uwazasz Morricone za najlepszego kompozytora filmowego, prawda?Koper pisze:Cenienie gościa będąc jego fanem a bezkrytyczne pisanie, że jest bogiem i że reszta stóp mu nie godna całować, jak to z Warzka wypowiedzi wynika często, to jednak dwie różne kwestie.
Poza tym napisanie, że ktoś jest Bogiem w danej sztuce to też moim zdaniem nic złego, zwłaszcza, jeśli mówimy o człowieku, którego dokonania są czy to się komuś podoba czy nie, wybitne. I teraz możesz powiedzieć, że to jest ślepe fanbojstwo z mojej strony, ale wpływ JW na muzykę filmową jest niezaprzeczalny, tak jak zapewne paru innych kompozytorów, których z jakiś powodu ja i Wawrzek cenimy trochę mniej od JW

A co do całowania stóp - może to kolejny źle odczytany żart

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tutaj masz moj tekst od ktorego sie wszystko zaczelo:
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... 8&start=60
Caly watek chyba znasz, wiec chyba tez wiesz w jakim kontekscie to napisalem.
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... 8&start=60
Caly watek chyba znasz, wiec chyba tez wiesz w jakim kontekscie to napisalem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys