Hans Zimmer - Inception (2010)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.

JAKĄ OCENĘ DAJESZ HANSOWI ZA TEN SCORE?

1/5
1
3%
2/5
3
8%
3/5
10
28%
4/5
16
44%
5/5 (litości ;-)
6
17%

Liczba głosów: 36

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#661 Post autor: Wawrzyniec » wt lip 27, 2010 12:11 pm

Jestem osobą niecierpliwą. Zwłaszcza, że to najbardziej przeze mnie wyczekiwany film roku :) Ale dobra, kończę pytanie, chociaż akurat liczyłem, że tak dobrze poinformowana osoba jak chociażby Adam mogłaby udzielić jakiejś odpowiedzi.
Przepraszam za zawracanie dupy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#662 Post autor: Adam » wt lip 27, 2010 13:14 pm

Wawrzyniec pisze:Adam mogłaby udzielić jakiejś odpowiedzi.
Drogi Wawrzyńcu.. powiedz, czy Ty masz blokade rodzicielską na przeglądarce na nasze sklepy internetowe, że nie umiesz wejśc na Merlina czy Giganta i zobaczyć daty od kiedy wysyłają i kiedy się pojawia ta durna płytka? :D Ta sytuacja się stale powtarza przy każdej najdurniejszej płycie!!.. :( Wejdże na te sklepy i se sprawdź, jak byk w nich daty są!!! Idźże do media marktu i koczuj!!!, Od czwartku/piątku cd w całym kraju jest!... Tak trudno skorzystać z polskiego sklepu internetowego, albo polskiej strony Warnera (w przypadku tej akurat tutaj zasranej Incepcji) i sprawdzić datę? Chyba że Ty umiesz tylko w Berlinie przepłacać i kupować? Już Ci nawet znów nowy user Cisek to wytknął, zawracasz gitare takimi bredniami od wieków, nie widzisz tego? :) Nie będziemy celowo Ci odpowiadać i dat podawać żeby zmusić Cię do otwarcia sklepu internetowego i sprawdzenia tych durnych dat :P Potem się dziwisz że ludzie mają z Ciebie beke.. jak nowy user nie wytrzymał juz, to co my mamy powiedzieć, zaprawioni w bojach ;-)
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#663 Post autor: Bucholc Krok » wt lip 27, 2010 15:04 pm

Wawrzyniec pisze:Jestem osobą niecierpliwą. Zwłaszcza, że to najbardziej przeze mnie wyczekiwany film roku :)
Może po seansie pojawi się jakiś kramik przed salą? ;)

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#664 Post autor: Mystery » wt lip 27, 2010 15:22 pm

Bucholc Krok pisze:
Wawrzyniec pisze:Jestem osobą niecierpliwą. Zwłaszcza, że to najbardziej przeze mnie wyczekiwany film roku :)
Może po seansie pojawi się jakiś kramik przed salą? ;)
Z pewnością będzie wielu chciało to oddać :wink:

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#665 Post autor: Koper » wt lip 27, 2010 16:21 pm

:D:D:D:D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#666 Post autor: Wawrzyniec » śr lip 28, 2010 02:53 am

Dobra już się nie odzywam.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

bladerunner

#667 Post autor: bladerunner » śr lip 28, 2010 11:28 am

Wawrzyniec pisze:Dobra już się nie odzywam.
Doszedłeś do dobrych wniosków tylko czemu tak późno :D :D :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#668 Post autor: Adam » śr lip 28, 2010 11:29 am

pewnie dalej nie wszedł na te debilne sklepy i nie sprawdził tej bzdurnej daty.. pisze pewnie po berlińskich forach teraz zagryzając zęby z niecierpliwości :D
NO CD = NO SALE

bladerunner

#669 Post autor: bladerunner » śr lip 28, 2010 11:30 am

Adam Krysiński pisze:pewnie dalej nie wszedł na te debilne sklepy i nie sprawdził tej bzdurnej daty.. pisze pewnie po berlińskich forach teraz zagryzając zęby z niecierpliwości :D
No ale przecie ten score to w sumie porażka roku :cry:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#670 Post autor: Adam » śr lip 28, 2010 11:31 am

aż tak źle to nie, ale porażka płytowa napewno, jak w filmie działa to mnie gówno interesuje.. zresztą co tu gadać , Wawrzyniec i tak ma już score roku i Hansa do nominacji do oskara :)
NO CD = NO SALE

bladerunner

#671 Post autor: bladerunner » śr lip 28, 2010 11:32 am

Adam Krysiński pisze:aż tak źle to nie, ale porażka płytowa napewno, jak w filmie działa to mnie gówno interesuje.. zresztą co tu gadać , Wawrzyniec i tak ma już score roku i Hansa do nominacji do oskara :)
No ale przecież Babuch zaraz wyskoczy z tekstem, że to muzyka filmowa xD
Ostatnio zmieniony śr lip 28, 2010 11:34 am przez bladerunner, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#672 Post autor: Adam » śr lip 28, 2010 11:36 am

:D jak ktoś nie potrafi zrozumieć że muza filmowa od czasu rozwinięcia i rozwoju marketingu i płyty CD jest najzwyklejszym produktem konsumenckim to jego sprawa.. jest zwykłym gatunkiem jak pop,rock,itp.. jak kiedyś nie było scorów to wtedy się tłumaczyło że muza jest do filmu i filmowa i się robiło ambitne analizy jak się co w filmie sprawuje.. teraz jest najzwyklejszym produktem dla mas.. a czy masy z niego chcą korzystać to już jej problem. nie ma co zaczynac tematu znów :)
NO CD = NO SALE

bladerunner

#673 Post autor: bladerunner » śr lip 28, 2010 11:38 am

Adam Krysiński pisze::D jak ktoś nie potrafi zrozumieć że muza filmowa od czasu rozwinięcia i rozwoju marketingu i płyty CD jest najzwyklejszym produktem konsumenckim to jego sprawa.. jest zwykłym gatunkiem jak pop,rock,itp.. jak kiedyś nie było scorów to wtedy się tłumaczyło że muza jest do filmu i filmowa i się robiło ambitne analizy jak się co w filmie sprawuje.. teraz jest najzwyklejszym produktem dla mas.. a czy masy z niego chcą korzystać to już jej problem. nie ma co zaczynac tematu znów :)
No tak ale czasami po filmie dostrzega się pewnie rzeczy w odsłuchu których się nie słyszało przed obejrzeniem filmu :)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#674 Post autor: Adam » śr lip 28, 2010 11:39 am

tak samo na koncercie rokowym promującym dany krążek dostrzeżesz coś czego nie słyszałeś na płycie i co z tego? bullshit a nie tłumaczenie :)
NO CD = NO SALE

bladerunner

#675 Post autor: bladerunner » śr lip 28, 2010 11:40 am

Adam Krysiński pisze:tak samo na koncercie rokowym promującym dany krążek dostrzeżesz coś czego nie słyszałeś na płycie i co z tego? bullshit a nie tłumaczenie :)
zagiąłeś mnie :D

ODPOWIEDZ