Kompozytorzy w filmach
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Kompozytorzy w filmach
Plus nie jest to jego pierwsza rola. Bear McCreary zagrał też zombie w Angry Video Game Nerd: The Movie

#WinaHansa #IStandByDaenerys
No i nie jest to też pierwszy kompozytor w grze, w The Last od Us 2 spotkaliśmy Gustavo, choć rola była mniejszaWawrzyniec pisze: ↑śr lis 09, 2022 19:28 pmPlus nie jest to jego pierwsza rola. Bear McCreary zagrał też zombie w Angry Video Game Nerd: The Movie

youtu.be/NBFvEb6x8lg
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ciekawe czy i w serialu Gustavo zaliczy cameo z banjo lub gitarą? Chociaż pewnie Mystery chciałby, aby w tej możliwej scenie Gutavo roztrzaskał gitarę o twarz głosem bohaterki. 

Stephen Sondheim w Glass Onion.

Desplat w filmie My Life Is Hell z 1991 roku

Natalie Holt w dzisiejszym odcinku Lokiego.

Mystery pisze: ↑czw lis 10, 2022 17:03 pmNo i nie jest to też pierwszy kompozytor w grze, w The Last od Us 2 spotkaliśmy Gustavo, choć rola była mniejszaWawrzyniec pisze: ↑śr lis 09, 2022 19:28 pmPlus nie jest to jego pierwsza rola. Bear McCreary zagrał też zombie w Angry Video Game Nerd: The Movie
![]()
youtu.be/NBFvEb6x8lg
Wawrzyniec pisze: ↑czw lis 10, 2022 20:34 pmCiekawe czy i w serialu Gustavo zaliczy cameo z banjo lub gitarą?
Mówisz, masz

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pokazał się w pierwszym odcinku drugiego sezonu, to już dalej nie ma co oglądać.
Tym bardziej, że coraz to głupsze (a myślałem, że wątek z pierwszego sezonu jak dwóch gości miało zaciągnąć do osady martwego konia będzie nie do przebicia
).

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Znaczy, nie wiem czy oto prosiłem, ale dziękuję.Mystery pisze: ↑pn kwie 14, 2025 16:09 pmMystery pisze: ↑czw lis 10, 2022 17:03 pmNo i nie jest to też pierwszy kompozytor w grze, w The Last od Us 2 spotkaliśmy Gustavo, choć rola była mniejszaWawrzyniec pisze: ↑śr lis 09, 2022 19:28 pmPlus nie jest to jego pierwsza rola. Bear McCreary zagrał też zombie w Angry Video Game Nerd: The Movie
![]()
youtu.be/NBFvEb6x8lgWawrzyniec pisze: ↑czw lis 10, 2022 20:34 pmCiekawe czy i w serialu Gustavo zaliczy cameo z banjo lub gitarą?
Mówisz, maszTak jak w grze, tak i w serialu Gustavo zaliczył cameo
![]()
![]()

Randy Newman w Hacks s4e4

Ale się zrobił staruszek...

Ale się zrobił staruszek...
aleś mi spojlera zrobił, bo dziś wieczorem miałem wjeżdżać z tym nowym odcinkiem 
jeden z nielicznych seriali na których nie wytrzymie czekając na całość
i wciąż cudowny

jeden z nielicznych seriali na których nie wytrzymie czekając na całość

i wciąż cudowny

#FUCKVINYL