Czego ostatnio słuchaliście?
John Williams -Munich
Ładny temat przewodni, po za tym bardzo ciekawy underscore, broń boże nudny!. Czysty Artyzm, idealnie słucha się tej pracy w nocy w spokoju. Podczas słuchania spotkała mnie miła niespodzianka, ponieważ dziwnie znajomy wydawał mi się wokal kobiety, po sprawdzeniu okazało się, że to znajoma Harry'ego
.
Ode mnie 3.5
Ładny temat przewodni, po za tym bardzo ciekawy underscore, broń boże nudny!. Czysty Artyzm, idealnie słucha się tej pracy w nocy w spokoju. Podczas słuchania spotkała mnie miła niespodzianka, ponieważ dziwnie znajomy wydawał mi się wokal kobiety, po sprawdzeniu okazało się, że to znajoma Harry'ego

Ode mnie 3.5
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Skoro tak dobrze to dlaczego tylko 3.5bladerunner20 pisze:John Williams -Munich
Ładny temat przewodni, po za tym bardzo ciekawy underscore, broń boże nudny!. Czysty Artyzm, idealnie słucha się tej pracy w nocy w spokoju. Podczas słuchania spotkała mnie miła niespodzianka, ponieważ dziwnie znajomy wydawał mi się wokal kobiety, po sprawdzeniu okazało się, że to znajoma Harry'ego.
Ode mnie 3.5

A dziekan ma rację, że jak nie widziałeś tego filmu to nie do końca możesz zrozumieć tę muzykę i założeń kompozytora. Polecam też film, gdyż jest naprawdę dobry. Dobry thriller, z dobrą muzyką do thrillera.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiem, że może nie za mądrze zawsze piszę i wiadomo fanboy itd. ale czasami mam jednak jakieś przebłyski:bladerunner20 pisze:Szkoda, że nikt nie wspomniał o tej ścieżce w temacie o najlepszych scorach do thrillerów.
Tutaj score'y jakie polecałem (pierwsza pozycja)
Drugi mój post z tego tematu:"Munich" - John Williams
"Black Sunday" - John Williams
"Hannibal" - Hans Zimmer
"In Dreams" - Elliot Goldenthal
"Jennifer 8" - Christopher Young
Trzeci mój post z tego tematu:Dobra pozostańmy przy klasycznych thrillerach. I takie właśnie ja tytuły podałem. Chociaż jestem świadom, że np. takie wysoko cenione przeze mnie "Munich" nie każdemu się spodoba
Ale cieszę się, że mimo, że nie zauważyłeś tego co pisałem, mimo to sięgnąłeś po ten score.Ale po "Munich" też nie spodziewaj się za wiele, gdyż nie jest to łatwy score. Dość ciężki specyficzny z mnóstwem underscore'u i suspensu, ale jeżeli odczyta się prawidłowo zamysł Williamsa, to otrzyma się muzykę na bardzo wysokim poziomie. Dla mnie przynajmniej to bardzo dobra muzyka.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: