Joe Hisaishi
Re: Joe Hisaishi
W tym roku widzę przyszedł czas na Mononoke. No i ta symfonia też może być spoko. W każdym razie zapowiada się smakowicie.  

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
						- Radek
- Spec od additional music
Oj tak   Najbardziej czekam na "The Journey to the West", bo tego w wersji koncertowej jeszcze nigdy nie słyszałem. A i wczoraj nie popatrzyłem na pełny program i premierę jeszcze będzie miało coś takiego: Asian Works 2020 (World Premiere)
  Najbardziej czekam na "The Journey to the West", bo tego w wersji koncertowej jeszcze nigdy nie słyszałem. A i wczoraj nie popatrzyłem na pełny program i premierę jeszcze będzie miało coś takiego: Asian Works 2020 (World Premiere)

Najbardziej czekam na "The Journey to the West", bo tego w wersji koncertowej jeszcze nigdy nie słyszałem. A i wczoraj nie popatrzyłem na pełny program i premierę jeszcze będzie miało coś takiego: Asian Works 2020 (World Premiere)
  Najbardziej czekam na "The Journey to the West", bo tego w wersji koncertowej jeszcze nigdy nie słyszałem. A i wczoraj nie popatrzyłem na pełny program i premierę jeszcze będzie miało coś takiego: Asian Works 2020 (World Premiere)- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ni No Kuni już jest u mnie, Jak wrócę z pracy to zobaczę co i jak.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John 

Tylko on, Elton John

Dżo zrobił score do 3 części Ni No Kuni - „Cross Worlds”. prerejestracja na grę dziś wystartowała. Jeszcze nie ma daty premiery. Kto się zakłada że znów będzie w scorze odgrzanie kotleta? 

NO CD = NO SALE
No jak przeklikałeś dwójkę to nie dziwne, że sądzisz, że to tylko odgrzewany kotlet. Powtórzę to znów, bo czuje się zobligowany do odkręcania takich kocopołów - dwójka to bardzo dobry score, z wieloma nowymi tematami. Nie tak przebojowy jak jedynka, ale wciąż Joe na poziomie. Odsyłam do recki zresztą.   

A co do scoru jeszce - trzeba podkreślić, że to gra na Androida i iOS, a nie playstation jak poprzednie. Więc to żadna "trójka", tylko zupełnie poboczny i dodatkowy do franczyzy projekt. To też powinno studzić oczekiwania.

A co do scoru jeszce - trzeba podkreślić, że to gra na Androida i iOS, a nie playstation jak poprzednie. Więc to żadna "trójka", tylko zupełnie poboczny i dodatkowy do franczyzy projekt. To też powinno studzić oczekiwania.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Uuu jak to jest dodatek to według mnie, aż tak wielkich oczekiwań tu nie ma co mieć. A już się trochę napaliłem, gdyż myślałem, że wychodzi trzecia część.   Plus wbrew temu co Adam twierdzi,według mnie dwójka, to ostatni naprawdę dobry Hisaishi.
 Plus wbrew temu co Adam twierdzi,według mnie dwójka, to ostatni naprawdę dobry Hisaishi.

Plus wbrew temu co Adam twierdzi,według mnie dwójka, to ostatni naprawdę dobry Hisaishi.
 Plus wbrew temu co Adam twierdzi,według mnie dwójka, to ostatni naprawdę dobry Hisaishi.#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
To jest ta gra mobilna, tak?
Tymczasem znalazłem takie coś, nie wiem, czy już było:

1. One Summer’s Day (From “Spirited Away” – Piano Version) (4:40)
2. Merry-Go-Round (From “Howl’s Moving Castle” – Piano Version) (4:45)
3. Mother Sea (From “Ponyo on the Cliff by the Sea” – Piano Version) (4:54)
4. The Wind Forest (From “My Neighbour Totoro” – Piano Version) (4:50)
5. Fantasia (for Nausicaä) (From “Nausicaä of the Valley of the Wind” – Piano Version) (7:28)
6. Innocent (From “Laputa: Castle in the Sky” – Piano Version) (2:57)
7. The Road to the Valley (From “Nausicaä of the Valley of the Wind” – Piano Version) (3:39)
8. Ashitaka And San (From “Princess Mononoke” – Piano Version) (4:33)
9. Princess Mononoke (From “Princess Mononoke” – Piano Version) (4:55)
10. Confessions In The Moonlight (From “Laputa: Castle in the Sky” – Piano Version) (3:14)
11. Il Porco Rosso (From “Porco Rosso” – Piano Version) (3:58)
12. Ponyo On The Cliff By The Sea (From “Ponyo on the Cliff by the Sea” – Piano Version) (2:55)
13. My Neighbour Totoro (From “My Neighbour Totoro” – Piano Version) (4:11)

Tymczasem znalazłem takie coś, nie wiem, czy już było:

1. One Summer’s Day (From “Spirited Away” – Piano Version) (4:40)
2. Merry-Go-Round (From “Howl’s Moving Castle” – Piano Version) (4:45)
3. Mother Sea (From “Ponyo on the Cliff by the Sea” – Piano Version) (4:54)
4. The Wind Forest (From “My Neighbour Totoro” – Piano Version) (4:50)
5. Fantasia (for Nausicaä) (From “Nausicaä of the Valley of the Wind” – Piano Version) (7:28)
6. Innocent (From “Laputa: Castle in the Sky” – Piano Version) (2:57)
7. The Road to the Valley (From “Nausicaä of the Valley of the Wind” – Piano Version) (3:39)
8. Ashitaka And San (From “Princess Mononoke” – Piano Version) (4:33)
9. Princess Mononoke (From “Princess Mononoke” – Piano Version) (4:55)
10. Confessions In The Moonlight (From “Laputa: Castle in the Sky” – Piano Version) (3:14)
11. Il Porco Rosso (From “Porco Rosso” – Piano Version) (3:58)
12. Ponyo On The Cliff By The Sea (From “Ponyo on the Cliff by the Sea” – Piano Version) (2:55)
13. My Neighbour Totoro (From “My Neighbour Totoro” – Piano Version) (4:11)
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John 

Tylko on, Elton John

Tak.
Kompilacji z aranżacjami tematów z filmów Studia Ghibli jest dziesiątki, jak nie setki.

youtu.be/OD71N6ayTv4
Something exciting is coming your way…
Subscribe to my YouTube channel to be the first to know

Niewiele już score'ów zostało do opisania, więc zjeżdżamy do coraz głębszej niszy.   

Futari Daka: https://filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=3124

Futari Daka: https://filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=3124
Bardzo fajny hołd dla twórczości Joe od Nahre Sol, jednej z najpopularniejszych youtuberek prowadzących kanały o muzyce. 
youtu.be/pbmwn-k-8ME

youtu.be/pbmwn-k-8ME